Glock17 said:kircan said:Kakve masine. Stvarno su grupe vrhunske
Hvala kolega. Mada, ovo sto si prikazao u poslednje vreme i tvoje grupe su vrhunske i za svaki respekt.![]()
Ah ne kolega, jednako tvrdim da su vase grupe vrhunskije
Glock17 said:kircan said:Kakve masine. Stvarno su grupe vrhunske
Hvala kolega. Mada, ovo sto si prikazao u poslednje vreme i tvoje grupe su vrhunske i za svaki respekt.![]()
kircan said:Glock17 said:kircan said:Kakve masine. Stvarno su grupe vrhunske
Ah ne kolega, jednako tvrdim da su vase grupe vrhunskije
lenkosmrk said:@Gock17 ... sijano odrađije posao 30s, a i tvoja mirna ruka... duboki naklon obadvojici![]()
Proka said:Ova mala je bruka. Bravo!
Proka said:Ova sto je malo zakačila krug 8 je zbog prese br. 4...
glale said:Auu,al si ih nabockao...Lepo za videt.Svaka čast bata Glock
Glock17 said:glale said:Auu,al si ih nabockao...Lepo za videt.Svaka čast bata Glock
Hvala lepo bata @glale staraću se i za ubuduće.![]()
glale said:Glock17 said:glale said:Auu,al si ih nabockao...Lepo za videt.Svaka čast bata Glock
Hvala lepo bata @glale staraću se i za ubuduće.![]()
:lol: U to ne sumnjam kolega,stvarno je lepo videti kako se slazes sa ovim puskama.Jedino mi nekako ona Dijana bode oci,nekako,kao da ti je visak.To je samo moj utisak![]()
kircan said:Moram ti poslati malo AA dijabola da probas iz HW, bas me zanima kao ce ici?
Svaka cast kolega glok, za divljenje je pogledati sve tvoje rezultateGlock17 said:Weihrauch HW30S:
Dijabole su malo teze pa su pogodci malo nizi, vazno je da je pravac dobar.![]()
![]()
"..i to su bila pet komada..."
I cvetići...![]()
![]()
Proka said:Ovde nemam sta da komentarisem.
Samo me zanima, sta bre koristite kao hvatac kad ovakav nakit pravi? Kod mene su sve smuljane i nikakve.
glale said:Proka said:Ovde nemam sta da komentarisem.
Samo me zanima, sta bre koristite kao hvatac kad ovakav nakit pravi? Kod mene su sve smuljane i nikakve.
Debelu metalnu plocu