By Glock17

SteffAirguns said:
Fali ti samo jedna kvalitetna underpever springerica
AA, HW ili LGU

Bilo bi lepo... ;)
AA na žalost nema kod nas i malo je skupa.
Walther LGU je dobra puška i izuzetno precizna ali mi se ne sviđaju neke sitnice koje se tiču poluge za natezanje. Zbog toga sam se baš dvoumio između Walthera LGU i LGV, a na kraju je odluka pala na "LGV Master Pro" iz jednog prostog razloga zato što mi je (bar meni) LGV mnogo ubedljivije urađena puška, a u isto vreme i izuzetno precizna i mogu slobodno reći da se nisam pokajao.
Što se tiče HW underlever, moje mišljenje je da je bolje rešena poluga za natezanje opruge nego kod LGU underlever springerice.

Nikada nisam gađao Walther-om na kraćoj distanci od 20m, sticajem okolnosti što trenutno nisam u mogućnosti da odem do strelišta, a neka kriza me uFatila, nisam mogao izdržati i u kućnim uslovima s teškom mukom našao korisnih 13m. :cool:

Ono što mogu po ko zna koji put ponoviti, a verujem da ću možda nekom' biti i dosadan, to je da je Walther LGV jedna sjajna puška sa fantastičnom cevkom.

Btw: Inače, puška je upucana u spoljnim uslovima na 20m i od jesenas ništa nije podešavano, znači takva kakva je samo je izvađena iz futrole i mogu reći da sam po ko zna koji put impresioniran.

Inače, ovog puta preciznost ostavljamo po stani i idemo na grupe pogodaka, iz jednog prostog razloga što sam koristio tri vrste JSB dijabola različitih gramaža i malo je reći da sam prezadovoljan rezultatom, a vi drage moje kolege procenite sami:

20210122_144756.jpg

received_725610761628667.jpeg

ww5.jpg

ww2.jpg

ww6.jpg

:D Bata @Glock,fircas ko iskusna snajderka.Malo me iznenadjuje da laksi exact ima bolju grupu od heavy-a,al sta je tu je,svaka cevka,prica za sebe.Kapa dole. :D

Sjajna puska, odlican strelac a grupe samo takve... Vrhunski Glock

glale said:
:D Bata @Glock,fircas ko iskusna snajderka.Malo me iznenadjuje da laksi exact ima bolju grupu od heavy-a,al sta je tu je,svaka cevka,prica za sebe.Kapa dole. :D
..očigledno moja cevka izgleda više preferira monster i exact od heavy-a, ili je ovo s heavy-em bila samo moja greška, u svakom slučaju ja sam zadovoljan rezultatom. 👐😊

Veliki pozdrav bata@glale i svako dobro. 👋 :)

Daj bre bata Glock, rasiri ovo malo. ;) Ovde ne moze da se prebroji koliko dijabola ima.. Svaka ti čas'. :D

Users who are viewing this thread

Back