By Glock17

Glock pitanje za tebe, kakvo ti je iskustvo sa Dianinim N-Tec sistemom? I uopšte sa Dianom? Videh jednu 340cu od 7,5J za koju se razmišljam.

Knife said:
Glock pitanje za tebe, kakvo ti je iskustvo sa Dianinim N-Tec sistemom? I uopšte sa Dianom? Videh jednu 340cu od 7,5J za koju se razmišljam.

340 N-Tec ne postoji u snazi od 7,5 J.

Vidoh ovde
https://topgun.rs/product/diana-340-n-tec-classic-proffesional-cal-45-mm/

Zato i pitam jer nigde drugde nisam našao tu informaciju

Zaista ne znam za taj model, moguće da su nešto pogrešili kod specifikacija, nazovi ih...
Vidim samo da je to neki novi model i to bez mehaničkih nišana, što na tu cifru moraš da računaš dodatno bar još 200 evra za neku iole pristojnu optiku.
A ono što sigurno znam da su puške "N-Tec 340 Premium" i "N-Tec 350 Premium" izuzetno kvalitetne, precizne i veoma veoma snažne puške, prva "N-Tec 340" je u snazi 24J (330 m/s), a druga "N-Tec 350" u full power od 32J (400 m/s) i obe su "Made in Germany" to isto sigurno znam. ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: E, bata @Glock, sad si obrnuo igricu! Bolje pises puskom nego ja olovkom.
Ajde bata @glale, da vidimo tvoje lepo pisanije.

:D Sad sam video,13 metara,lepo..šta lepo?Super
Što kaže bata@Proka,lepše nego mi rukom.Probaću,definitivno,samo bi bilo pametno da to ispišem boljim dijabolama :D
:lol: Već se pravdam,ono,malo sam nepismen,nisam bio na času kad se učilo slovo :lol:

Ovo je već lepši i uvežbaniji puškopis.
Zamerka je jedino što bi trebalo malo boldovati slova.

goxy said:
Ovo je već lepši i uvežbaniji puškopis.
Zamerka je jedino što bi trebalo malo boldovati slova.

:) Hvala @Goxy,boldovao bih al nema više tinte.Ovo je probirano
20210202_150704_copy_1200x1600.jpg

Proka said:
:lol: :lol: :lol: :lol: E, bata @Glock, sad si obrnuo igricu! Bolje pises puskom nego ja olovkom.
Ajde bata @glale, da vidimo tvoje lepo pisanije.

I bata@glale pokazo svoj puškokrasnopis, sad si ti na redu bata@Proko... :cool: :D

Kolega Glock samo cu ti reci da si mi uzor za sve sto radis i sto volis. Samo napred i sa Vp i svojim umecem

Sent from my iPhone using Tapatalk

Users who are viewing this thread

Back