By Glock17

SteffAirguns said:
Kolega Glock samo cu ti reci da si mi uzor za sve sto radis i sto volis. Samo napred i sa Vp i svojim umecem

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zaista sam počastvovan. 😊 :geek: :D

Šalu na stanu, mada u svakom slučaju hvala ti na lepim rečima...
Btw: ja samo uživam u ovom prelepom sportu/hobiju i mislim da ovo može svako ako je iole malo posvećen, doduše iskren da budem, mnogo je sve lakše sa kvalitetnim oružijem i opremom... ;)
Pozzz...👋

Evo da pokažem moj potpis kao što sam obećao. Nije sjajan.CZ na 25m.

IMG_20210206_144431_copy_1824x1368.jpg

Ja ružno pišem, ali sa ovim Anschutz 330 penkalom je malo teže. Skromnih 10m, mehanički nišani i sport s dijabola
5cf5a6e3b03d6bc6cf2261a953cfe925.jpg

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

:D Neznam koji je bolji od vas dvojce,@Goxy koji gadja na 25 metara ili @Mane koji se potpisao mehanickim nisanima i sport s dijabolama. Kapa dole obojci,bravo majstori :D

Nije diskutabilno pa Mane je bolji. Ja sam sa pcp od 16j i uvećanjem 50x.

Ne mogu da verujem da se ova lepota od puške prestaje proizvoditi. Iskreno se nadam da je to samo privremeno... :?

PNiniTF.jpg

6TxyJk1.jpg

QkqhivV.jpg

HXSmPZW.jpg

1LyfxFj.jpg

f5.jpg

:D Bas izgleda mocno,lepo...Drago mi je da je posedujes i nadasve da je tako pazis i mazis... :)

E umes da ih slikas, svaka ti cast! Ovo da se urami i na zid okaci. Stvarno fantazija. Em lepa, em precizna... A jaka..

glale said:
:D Bas izgleda mocno,lepo...Drago mi je da je posedujes i nadasve da je tako pazis i mazis... :)

I meni je itekako drago i pričinjava mi izuzetno zadovoljstvo pucati iz nje, a bukvalno sam pazario poslednji primerak uvezen u Srbiji...

Proka said:
E umes da ih slikas, svaka ti cast! Ovo da se urami i na zid okaci. Stvarno fantazija. Em lepa, em precizna... A jaka..

Hvala bata@Proko. ;)
Samo, zaboravih napomenuti da na slikama nije moja puška, nego su fotke s neta, bile mi baš lepe i u visokoj rezoluciji, pa reko da podelim s vama kolegama sa foruma... :)

Glock ova tvoj prelamaca stvarno jeste jedna od lepsih, ne kapiram sto bi prestali sa proizvodnjom ako je relativno trazena i toliko cenjena. Mozda nabavljaju nove masine ili u fabrici nesto reorganizuju pa je trenutno stala proizvodnja

Sent from my iPhone using Tapatalk

Users who are viewing this thread

Back