By Glock17

Pozdrav kolege,evo i ja da se pohvalim novom puskom.
Danas sam postao vlasnik Walther Parrus-a. 5.5 👍☺️

nick88 said:
Pozdrav kolege,evo i ja da se pohvalim novom puskom.
Danas sam postao vlasnik Walther Parrus-a. 5.5 👍☺️

Lepo, lepo..baš lepo, da te dugo i u zdravlju služi. 👏 ;)

Btw: E' sad, otvori lepo novu temu "Walther Parrus" , jer takva puška svakako zaslužuje posebnu temu, pa da tamo fino raspalimo s pisanjem o Parrusu... ;)

Danas pre podne, pre ove kišurine ugrabih malo vremena da otpucam koju grupu. A vreme pre podne, san snova, skoro pa bez vetra, valjda zatišije pred buru pošto je kiša već sad počela...
Inače, baš sam zadovoljan s današnjim gađanjem i mogu samo neskromno reći da je:

Walther+Vortex=Laser :cool: :cool: :cool:

20210209_133540.jpg

20210209_133553.jpg

JSB Heavy 4,52mm | 0,670g | 10,34gr
20210203_113304.jpg

Walther LGV Master Pro .177 (24J)
Walther-LGV-Master-Pro.jpg

WaltherLGV-Master-Pro.jpg

:D Bata@Glock,super,kao i uvek.Ti si dokaz da prelamača može sjajno funkcionisati i sa optikom.Kapa dole... :D

glale said:
:D Bata@Glock,super,kao i uvek.Ti si dokaz da prelamača može sjajno funkcionisati i sa optikom.Kapa dole... :D

Bata@glale hvala Vam na lepim rečima. 👋 🤗

Inače, ovaj LGV je predviđen samo za optiku tako da nema ni kao opciju mehaničke nišane, a pošto je prelamača, verovatno su se ovi iz Walthera potrudili da to sve bude mikronski upasovano, mislim cev sa telom puške kako bi optika dobila svoj smisao...
Iskreno, ja sam prezadovoljam puškom i zaista ne prestaje da me prijatno iznenađuje. :)

Ne želim nikoga da reklamiram pa ću samo reći kod generalnog uvoznika za Srbiju, a vi svi znate ko je to... ;)

TexWiller said:
Pa čekaj nema je na sajtu , ja tamo vidim samo parusa terusa dominatora i varminta ?

Varmint je skoro pa identična LGU, mislim da vredi ozbiljno uzeti u razmatranje za kupovinu...

Users who are viewing this thread

Back