By Glock17

:D Bata@Glock....al si sprašio ove mete.Samo,daj nešto sveže...Lepo vreme,šteta je neiskoristiti :)
Puškica je ko bombona

glale said:
:D Bata@Glock....al si sprašio ove mete.Samo,daj nešto sveže...Lepo vreme,šteta je neiskoristiti :)
Puškica je ko bombona

Ma nemam kade nažalost, a što se tiče meta zaista sam ponosan na rezultat, mada i ti bata@glale šiješ ko mator... ;) :D

Kako ti ovo bijes sa otvorenim nisanima! Sitno, kaludjerski.
Ozbiljno lepa ova HW, slika ko za magazin.

@Glock17 Koje dijabole su ti se najbolje pokazale na HW35? I da li si ugradio originalnu jaču oprugu?

Poslano sa mog SM-G998B koristeći Tapatalk

pizzonia said:
@Glock17 Koje dijabole su ti se najbolje pokazale na HW35? I da li si ugradio originalnu jaču oprugu?

Poslano sa mog SM-G998B koristeći Tapatalk

Nisam još ugradio jaču oprugu iz jednog prostog razloga što je sa ovom od 7,5J pravo zadovoljstvo pucati, ali sigurno hoću probati ugraditi i onu jaču od 16J, kad stigne, nadam se... :D

Ma ko nije za sebe nije ni za druge ;)
Lepo @Glock.
I ja sam nešto slično uradoi juče u dvorištu. Artemis mi je bio mnogo bučan pa sam lepo uzeo Gamo spring i ko čovek slatko sam se napucao.

glale said:
:D Bata@Glock,svaka čast,baš znaš da se "smestiš".Ambijent i postavka za desetku

Proka said:
E ovo volem da vidim. Kad zna covek da ugodi sebi... ;)

bojan.ks said:
Ma ko nije za sebe nije ni za druge ;)
Lepo @Glock.
I ja sam nešto slično uradoi juče u dvorištu. Artemis mi je bio mnogo bučan pa sam lepo uzeo Gamo spring i ko čovek slatko sam se napucao.

Hvala drugari. 🍻 ;)

@pizzonia:

JSB Exact su odlične, a HW35 ih prosto obožava:

13_1.jpg

A ove RWS su se najbolje pokazale u streljani na 10m:

PY-P-217_RWS-Meisterkugeln-Rifle-177_1518548526.jpg

Users who are viewing this thread

Back