By Glock17

Iceman said:
Kolika je razlika izmedju ove puske i Peruna. Nas par koji smo imali prilike da pucamo sa Perunom smo odusevljeni ali niko nije uzivo video Slaviu pa ne mozemo da napravimo poredjenje ali se zato odnekud pojavio jedan mudroser koji njie video ni jedno ni drugo ali pouzdano zna da je Slavia bar 3X bolja. A ti bi kao vlasnik i iskusan strelac tu mogao da presudis ;)

Ne znam, nisam pucao iz Peruna, mada zaista kad pogledaš Peruna 731 izgleda identično ko Slavia 631, jedino mi malo drvo kundaka diskutabilno, ali dobro, ukusi su različiti...
Što se tiče Slavie 631 znam iz ličnog iskustva da je odlična, izuzetno precizna i veoma kvalitetna, bukvalno sam odrasto uz nju, evo već kraj četvrte decenije i još verno služi kao i prvog dana, što bi se reklo postala neizostavni deo porodične baštine. 🥰

:D Bata@Glock drzi svoje ljubimce ekstremno uredno...To mi se mnogo svidja.Naklon do poda i kapa dole

Ih, pa kako Slavia u Diana futrolu? Kao da ja stavim FX u Daystate kofer. :mrgreen:

Glock 17 šta misliš oćel posle današnjeg dum dum I Stoeger ući u must have kao kometa. A još je bereta😆😆. Ja ću onda imat fensi pušku, džaba ti LGU😜🤓🤠💪

TexWiller said:
Glock 17 šta misliš oćel posle današnjeg dum dum I Stoeger ući u must have kao kometa.

..ma Off-course, totalni best buy... :lol: :D

Btw: Vidim ja sve, lepo i kulturno ti njih tamo peckaš po pitanju gasnog klipa, što bi rekli: mast im topiš, iskreno kad čitam te prepiske uvek se slatko nasmejem... :D

Da. Kurcim se sa znanjem koje sam nakupio ovde od vas😁😁😁😁. Btw stvarno sam merio vibr na stoegeru sa gas ram. Na sve strane tandrce. Kad sam uradii furijeovu transformaciju signala, to je harmonika kolko volis. Kod opruge jedan dominantan sa prilicno konstantnom amplitudom

Au...znači radili osciloskopi i konverzije signala u frekvencijiski opseg, ako sam dobro razumeo? Ne znam detalje, ali me jako zanima. :)

Pa da. Uzeo sam senzor vibracija i osciloskop i merio radijalne vibracije na spoju hmm cevke i cilindra. Osciloskopom sam merio promenu napona na senzoru kad se ispali dijabola. Prisustvo vise harmonika ukazuje na vibracije na razlicotim frekvencijama, a sto je najgore na prirodu oscilovanja u svim radijalnim pravcima. Jedan dominantan nam kaze da cev vibrira u dominantno jednom pravcu sto se lako kompenzuje nisanskom spravom . Pisem jednu analizu i kad zavrsim okacicy ovde sa sve dijagramima, setupm merenha i harmonijskom analizom

TexWiller said:
Pa da. Uzeo sam senzor vibracija i osciloskop i merio radijalne vibracije na spoju hmm cevke i cilindra. Osciloskopom sam merio promenu napona na senzoru kad se ispali dijabola. Prisustvo vise harmonika ukazuje na vibracije na razlicotim frekvencijama, a sto je najgore na prirodu oscilovanja u svim radijalnim pravcima. Jedan dominantan nam kaze da cev vibrira u dominantno jednom pravcu sto se lako kompenzuje nisanskom spravom . Pisem jednu analizu i kad zavrsim okacicy ovde sa sve dijagramima, setupm merenha i harmonijskom analizom
Bolje da to obrazložiš onim kreaturama na fb

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

TexWiller said:
Mane, pokusao sam al se naljutise i zatvorise diskusiju
Mene su izbacili iz dve grupe zbog običnog načina nišanjenja, pa su me posle admini vratili, a izbacili tog moderatora

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Users who are viewing this thread

Back