By Glock17

Kad mu je rodjendan, od mene dobija licno jednu 220icu, nadam se da se nece naljutiti i da ce prihvatiti poklon. Na plasticnom kundaku cu ja licno da mu ugraviram posvetu!! 😘

Auu Glock i ti imas fantastican abijent za pucketanje... A junior opremljen hw30 :cool:
Obojica opremljeni top!!

uzivancija za gadjanje i jos kad je i podmladak zainteresovan onda je jos potpunije

Samo rokajte momci. Nazalost, u danasnjem vremenu je u isto vreme i retko i lepo videti kada se roditelji bave svojom decom, pogotovo kada ih nesebicno vode sa sobom upraznjavajuci hobi koji vole... Malecki je sto posto otrovan, i tu vise leka nema...

Fileee said:
Samo rokajte momci. Nazalost, u danasnjem vremenu je u isto vreme i retko i lepo videti kada se roditelji bave svojom decom, pogotovo kada ih nesebicno vode sa sobom upraznjavajuci hobi koji vole... Malecki je sto posto otrovan, i tu vise leka nema...

Hvala buraz. 👊😉

glale said:
:D Lepo bata @Glock,bas vas je lepo videti u ovakvom ambijentu
Proka said:
E ovo je lepo za videti! Bravo za juniora! A i za seniora.. 😉 Sto jes, jes...

Imamo mi još jednog Juniora, ali tek nedavno se ispilio, pa dok ne ojača buraz mu razrađuje hw30-ku. ;)
Btw: Zato bata @Glock i nije mogao na ono druženje u Novom Sadu, iako je druženje bilo u mom gradu, ali biće dana, samo da smo živi i zdravi... ;)

Lane said:
Auu Glock i ti imas fantastican abijent za pucketanje... A junior opremljen hw30 :cool:
Obojica opremljeni top!!

Ako ti se sviđa ambijent dođi nam slobodno u goste, ne moraš čekati hw35-cu da stigne, imamo mi ovde svega... :cool: ;)

Users who are viewing this thread

Back