By Glock17

Sebic said:
@skorpio
Preporuka servisera na 500 kom, posle čišćenja opaliti 30-40 dijabola.
Meni se to najbolje pokazalo.
Bez ulja samo krpica i bez filcanih čepova.
Već smo pisali o tome koliko se sećam.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Slazem se u potpunosti 👍🏻

Malo je reći da sam kao otac ponosan.
Jeste da je 10m i da je sa naslona, ali mi imamo samo 9 godina. 😉
Iskreno, mene je oduševio, a njegovoj sreći nije bilo kraja. 🤗😊

hw1.jpg

hw2.jpg

hw3.jpg

hw4.jpg

Mene oduševljava i odgovoran odnos,a to su zaštitne naočare. A i daleko stariji i iskusniji strelci bi bili ponosni na ovakav učinak. Bravo za juniora.

Hvala bata @goxy, bezbednost uvek na prvom mestu.
Inače, zaboravih napisati da su upitanju samo tri JSB Exact 0,547g dijabole na ovoj meti i tu smo stali da ne pokvarimo i da ostavimo za uspomenu, kasnije mu je malo opala koncentracija što je i normalno za taj uzrast. ;)

Omladinac je pravi sin svog oca! Odlicno! Video sam mnogo starije ljude koji sa naslona ni približno ne mogu ovako. Bravo za dečaka, a i za tatu koji pravilno usmerava dete. 😉

Hvala vam ljudi, trudimo se. 😊
Inače, gađao je on i sa Waltherom, doduše samo na 10m isto s naslona i njegov zaključak je bio:
"E'..precizna ti ova puška". :D
Reko, manemoj. :D

Bravo momci, samo rokajte. Lepo za videti, rekao sam pre zasto... Nego bre sincuga isti ti, gestikulacija, izgled... Kao da je tvoj!! 😁😁😁

Malo brzinskog gađanja pred veče, u smiraj dana kad se smiri vetar i sve utihne, tih sat-dva je gađati neopisivo zadovoljstvo. 🤗

Mete:
Trešnje na 15m i poneka zunzara ako naleti. 🍒 🪰 :cool:

Zaključak:
Walther na 15m trešnju ne maši, ali Walther ima solidnu optiku s uvećanjem 12x i dobro je upucan, zato i nije iznenađujuće da svaku pogađa, ali zato me je HW35 po ko zna koji put oduševio.
HW35 bez optike, sa običnim mehaničkim nišanima, sa Exact dijabolama, dobro desi se da promaši koju, ali sa težim dojabolama Heavy i Monster, skor je bio 100%, bukvalno izjednačeno s Waltherom.
Iskreno, mislim da HW35 zaslužuje jednu dobru i kvalitetnu optiku, a i ko zna, velike su šanse da prešiša Walthera... 🤗

20210614_103630.jpg

20210614_103849.jpg

20210614_104224.jpg

@skorpio: :lol: :lol: :lol:

Btw: Uvoz stiže uskoro, vrlo uskoro, biće svega i za svakog po nešto... :cool:

Users who are viewing this thread

Back