"Carl Zeiss" ali mozda

Joca said:
Za Discovery mi rekoše da su iznenađujuće dobre optike, pa sam se spremio da odem do MP Tropica i pogledam ih, ali nikako da uhvatim jedno popodne. Otići ću u najskorije vreme pa javiti prve utiske.

Bas javi utiske ako uskoro budes isao, ja dolazim sl nedelje pa do tad moram za nesto da se odlucim 😄

kircan said:
Michael said:
Da osvezim malo temu, kircan vidim da vec koristis conquest-a i kako si zadovoljan sa njim, kolko je dugo kod tebe? Posto trazim optiku vec par dana do 150 180e i nikako ne mogu da nadjem razmisljam se za ovu kinezaru. Planiram je na wc 6.35 da stoji bar 5 6meseci dok ne dodje nesto ozbiljno. Ne znam za onog mountmastera od 3-9x40 dal to vredi uzimati umesto conquesta? I da kazem da bi bilo zadovoljavajuce da moze da se puca do nekih 80m sa optikom

Ako imate neki predlog sta bi mogao za te pare da pazarim ???🙄

Ps upravo sam skontao da je izasao novi "zeis" sa turetima koji se zakljucavaju. Skuplji je za 1000din od prethodnog

Ja sam ga sad montirao na gsg, i mislim da je za tu pusku to dobar optika. za wc bi bilo greota. klikovi su mu u odnosu na mtc najblaze receno zbunjujuci. slika je doboljno cista da moze da se gadja. Ja sam ga koristio na streamline i bio sam zadovoljan el nisam znao za bolje. Za te pare neces naci nista bolje. Mislim da sam je platio oko 50-60e.

Ili cu uzeti nju ali cu nosace pokloniti nekom, umesto njih cu staviti fx no limit samo cu na strugu napraviti adapter sa 30 na 24 tubus. Upucati je i zakljucati klikove i dalje ce da koristi mildot, valjda ce da radi posao dok nedodje nesto bolje 😂

Users who are viewing this thread

Back