Niški
Active member
Pozdrav strelci! Prvi put pisem ovde pa ne zamerite ako nacinim neki prekrsaj u smislu ponavlja se nesto ili losa tema itd...spreman sam da ucim i ispravim eventualne greske
. Naime tema je cometa 300,iz predstavljanja mozete videti da od zastavice nisam iso ozbiljnije (ali planiram) i sad citao sam razmisljao gledao i odlucio da uzmem jednu cometu. Privuklo me je dakle drvo,izgled,mogucnost montaze optike,stara skola izrade...Pogledao sam i 220 popularna je ali u radnji sam opet odlucio 300. Dakle mene konkretno zanima sa optikom gadjanje mete precizno na 25m i eventualno pouzdano gadjanje mete ili limenke do 50m. Probacu i vise sigurno ali su mi ovo prioriteti dakle puska je nova kad je zastavica bila nova ja se nisam ni rodio...od iskusnijih ima li neki savet za prvu upotrebu,mozda na nesto moram kod nje da obratim paznju mozda je neko koristi za ovo sto ja hocu...Na nju za sada ide optika gamo 3-9x40 AO
Dosta nekih mnogo iskusnijih ljudi sa ovog foruma koji su pre rado delili svoje iskustvo i znanje su se ili ulenjili ili ih ne interesuje. Bas mi je zao zbog toga, ali ima nas nekoliko koji se trude i nadaju da ce ti stari koji su ih sve naucili vratiti nazad da dele znanje...