Ljudi,postovanje svima.Juce sam se registrovao i ovo je moj prvi post.Nadam se da ce bar nekom biti zanimljiv.Bicu slobodan da vam iznesem utiske o mom mezimcetu cometi adv.lt 6.35mm.U svetu pcp pusaka sam od marta ove godine i stim ,,iskustvom''cu svojim recima opisati kako se ona i ja slazemo.Spoljni finis laminirane verzije koju posedujem je odlican, fino obradjeno drvo, glatko i nigde se ne ugiba pod prstima.Rukohvat iako nema zljebove za prste odlicno lezi u ruci i delom je sa obe strane nazubljen(ako se tako kaze)za prijatniji hvat.U svojoj bullpup konfiguraciji lepo lezi na ramenu..Repetiranje je lagano , ali bi moglo da bude malo,,mekse''.Ima tu jos dobrih stvari , ali da pomenem i neku ,,manu''.Nema pikatini sinu za bipod vec po meni imbecilnu gajku za kais, mada sa odgovarajucim prihvatom na bipodu ima 100% funkciju.Kundak nije podesiv.Regulator pritiska je izveden tehnologijom iz kamenog doba,tj.jednim imbusom se oslobaja iz zakocenog stanja , a drugim se podesava pritisak bez vizuelne indikacije istog.Puska na prazno je ekstremno glasna bez moderatora zvuka, a sa njim tisa oko 20-30%(odokativno mereno).Sto se dijabola tice apsolutno bez konkurencije joj pase jsb exact king 25,39gn(1,645gr), a za njom odmah h&n baracuda 30,86gn(2gr)i jsb hades 26,54gn(1,72gr).Probao sam i jsb exact king heavy 33,95gn , h&n silver point 24,38gn , h&n grizly 31gn. Optiku(hawke vantage 6-24x50:24,5mm tubus) sam sam montirao,pusku sam upucao na 50m i rezultati su za tu daljinu!Jsb exact king sve smestio u 35mm, baracuda i hades isto tako sa nekim malim flajerom tu i tamo.Kihg heavy pravi grupe oko 7-8cm.Silver point i grizzly neupotrbljivi na daljinama vecim od 25m(30m max).Na 20m imam sigurne pogotke sa njima u 20mm. Polymag i baracudu hunter koje imam nisam jos koristio.Preko vikenda sam probao i slug-ove zan 26,5gn i 30gn. Ispalio sam oko 15-ak kom od oba(dosta su skupi za moj budzet) i laksi zan na 50m pravi grupe oko 6-7cm , tezi nije vredan pomena.Sve navedeno uzmite sa rezervom,prvenstveno zbog mog streljackog iskustva i mogucnosti!Da ne zaboravim,puska je koriscena sa pritiskom od 230bara(max)do 120bara(min)na temperaturi oko 25-30c,po vetru 0-3m/s(odokativno).Regulator je uvek bio na max.Pucano je iz sedeceg stava sa bipodom.Verovatno sam sve ovo ,,nabacao''zbrda-zdola , ali ne zamerite u buducnosti cu se truditi da moje komentare uoblicim na profesionalnijem nivou.