Lep pistoljcic bas fino izgleda!
Da li si ima pre iskustva sa pistoljima (vazdusnim)
I eventualno neko tvoje misljenje posto se razmisljam i sam da ga pazarim (kad bude bilo malo vise para)
Gledao sam Crosman 2240 i bas mi se dopada a narocito sto pose ima dosta nadogradnji za njega!
Ovo je moje prvo iskustvo sa zračnim pištoljem, nisam imao baš prilike pucati iz zračnog pištolja, odnosno jesam pucao sam ali sa springer zračnim pištoljem.
Ako imate priliku kupiti po meni slobodno kupite. No, ako vem se nešto ne svidi nemojte kriviti vepra da vas je nagovorio
Pištolj mi je sasvim OK, još samo da vidim kakva mu je preciznost
Ljudi pištolj je prezakon.... Evo i jedna slikica nakon malo vježbe pucano na 6m udaljenosti mislim da i nije premalo ako se uzme da pucam s njim po prvi put
Preporučujem ga svima koji se žele malo zabavljati sa pištoljima na CO2 i imaju viška 120 €
Naravno ovo je najbolja meta, imam još dvije gdje ima 2 podbačaja ali to je zbog mene a ne pištolja.
ne znam gde sam procitao, ali navodno su skoro identicne. mada ne bih da tvrdim, samo prenosim sta sam procitao.
a ovih co2 bocica preko ima da se kupi gde hoces, za male pare.
Pa lijepo funkcionira sa jednom ampulom se može ispaliti cca 60 hitaca.
Osobno pucam 50 hitaca po ampuli, prvih 30 su najjači, dok ovih preostali 20 postupno slabe. Po mom ne slabe nešto drastično, no to je ovako od oka što se kaže pošto nemam s čime mjeriti izlaznu brzinu
Kupio sam si 50 komada ampula, sa dostavom su me izašle 1€ po komadu.