Cz 200 (svi modeli)

Kao i svemu i ovom zabavnom projektu je došao kraj. Nije još, biće možda još malo lakiranja i izmena. Ali je dodatak priveden funkcionalnosti.
Dodatak nazad na butpadu je 61mm a na obrazini sa dodatkom plastike 30mm. Sada mi oko "seda" na nišansku sliku iz prve, barem sa ovim nosačima. Ako budem našao niske nosače, moraću da smanjim visinu obrazine ali to ću videti. Sve ovo je rađeno u cilju skidanja sa trona Edija, nenada, Žolta i Sandra osvajača medalja u HFT takmičenjima. Pošto mi to zavidno odličje fali u vitrini morao sam da se uozbiljim i sredim opremu.
Sad mogu da krenem sa terninzima, i nema više dobrih izgovora.
Ovom prilikom bih pozvao i sve ljude koji vole da prčkaju sa puškama da nam se priključe u ovom sportu, ako ne žele da izdvoje veće svote novca za FT. Zabavno je i veselo.

sportski pozdrav

ps ako neko ima neki savet kako da mi se guma sija kao nova, neka napiše. To je slika 1. ta guma na kraju deluje malo tužno.

pps fotografisao sam pušku na panju da kao ono bude lepa pozadina a ne kao do sada tepih ili stolnjak (koji čak nije ni kariran)

Attachments

• c1.jpg
    c1.jpg
    232.8 KB · Views: 59
  • c2.jpg
    c2.jpg
    209.4 KB · Views: 62
  • c3.jpg
    c3.jpg
    249.5 KB · Views: 59
Nakon dosta vremena, zbog objektivnih slabosti i subjektivnih okolnosti, ili obrnuto, otišao sam malo da arizone da proverim cz200 i njene mogućnosti u kombinaciji sa jsb express, hawke - NOUTCR glede ulaska u top 6 strelaca u HFT.
Dan je bio prijatan, temp oko 12c, vetar severozapadni, oko 2-3ms po slobodnoj proceni. Kolega adevic i ja postavili smo odgovoarajuće mete i bacili se na posao. Ono što je ohrabrujuće je da se POI nije promenio zbog niže temp, tj i dalje pogađa isto na prvom donjem dotu na 40 i 10m a na prvom gornjem dotu na 25m. Mislim da će mi to biti lakše za pamćenje, ali videćemo. Nadam se da će mi vree i obaveze dozvoliti da uskoro opet odem da provežbam malo klečeći i stojeći jer tako ne mogu da pogodim ni prase na 20m a kamoli kill zone.
ostajte, zdravi, veseli i naolovljeni

Attachments

• viber_image_2025-10-18_11-29-08-726.jpg
    viber_image_2025-10-18_11-29-08-726.jpg
    210.4 KB · Views: 38
  • viber_image_2025-10-18_12-11-24-946.jpg
    viber_image_2025-10-18_12-11-24-946.jpg
    234.5 KB · Views: 38
  • viber_image_2025-10-18_12-11-37-204.jpg
    viber_image_2025-10-18_12-11-37-204.jpg
    247.2 KB · Views: 38
Danas samo trenirao malo stav sa cz200 stojeći stav i shvatio da neam pojma. Ajde što neam pojma, nego me i stomak vuče na dole, bole me krsta i osećam se baš nelagodno. Snage imam za jedno 5 dobrih pokušaja a balans mi je kao spačeku. Ispucao sam tri grupe dijabola na 17m, i u početku to još ide kako - tako. Posle se to pretvori u sačmaru i šaram okolo kao besan. Gađao sam na 17m jer u takvoj smo mogućnosti i mogu vam reći da je to bar 20metara dalje od 10 metara, barem ja to tako doživljavam. Pošto mi je optika podešena na 25m, sve je dosta mutno i i to crno deluje dosta zamuljano. pogotke vidim tek kad odu u belo. Ne znam koliko sam komada opalio, ali cenim bar jedno 450 po bolu u leđima i opštoj iznurenosti. Nadam se da ću za vikend probati i malo klečeći pa da vidimo da li ću tu biti još gori.
sportski pozdrav
ps vodite računa o zdravlju, ishrani i kondiciji

Attachments

• cz 1.jpg
    cz 1.jpg
    197 KB · Views: 16
  • cz 2.jpg
    cz 2.jpg
    119.5 KB · Views: 16
  • cz 3.jpg
    cz 3.jpg
    234.8 KB · Views: 16
Ja sam odavno prestao sa stojećim egzibicijama, leđa ne daju a ona su mi mnogo važnija. Skoro da mi dođe da prodam Slaviu 631...

Users who are viewing this thread

Back