CZ 200S FS 4.5mm

Nisam pipnuo pusku jako dugo.. a i redovi se bukvalno spojili.. obaveza ima i previse. Bice grupa.. da vidimo novopecene vlasnike fx-a 😂 dje su vam grupe ? 100-150m i to na papiru 6 grupa po 10 kom 😂
Moje grupe racunajte polovinom septembra..

Rile , pusti indor rezultate, pucanje napolju je skroz druga stvar. A tasa ce kad bude mogao da okaci sa 200yardi rezultate kupina.... ;)

Sash preterujes sa metrima..
za CZ je po meni max 100m.
Long vidjeno vise puta ☺
Imamo dosta novih clanova sa novim prackama😂 oni se cekaju..

Ma niiije, mnogo je samo kada biju.... :lol:
Znam da ima novih puca kod novih clanova ,ali ljudi su slabo azurni sa svojim izvestajima....zvekson je jedini koji izgleda redovno azurira svoju temu od slova do snimka...

Ja sad ne pravim grupe i nemam odgovarajuce uslove jer mi je dovoljno da samo jedna jsb zavrsi gde treba na 100 m
Slike nisy prigodne jer nisu za mladje od 18 godina😃

Dve bolje grupe od jutros 50m , 5x. i nova lokacija. :D

Attachments

• 2321.jpg
    2321.jpg
    85.3 KB · Views: 4,370
  • 2133.jpg
    2133.jpg
    125.3 KB · Views: 4,370
  • 31112.jpg
    31112.jpg
    131.7 KB · Views: 4,370
SMD said:
Nije loše... :p

ja bih rekao odlicno.....
taso , svaka cast , i lokacija je brutalna, samo je sigurno zajb kada ima vise vetra...ali tu je i sva car pucanja ;)

nego , SMD , daj da vidimo i tvoje neke grupe , arsenal, lokaciju......

Sash , bas tako najveci problem vetar. Danas pokusao na 100m ali nevredi poceo lagano da pirka. Da je 6.35 bilo bi vrh.

Ma naravno da je odlicno, ima ono : P na kraju, fine su to puskice, jos je ta poprilicno sredjena... ;)
Lokacija fina ali za 4.5 svakako problematicno zbog vjetra, koja je snaga te CZ200 Taso?

Grupe nisam dugo pucao, nema se vremena, zena, dijete malo... :)

17j
Problem je vetar za ovaj kalibar na ovakvoj lokaciji.. mada bolje tesko mogu naci sem malinjaka koji je uraso.
Zato bi mozda i preso na 6.35
Neznam dal bi dobio nesto kad bi digo snagu na 19-20j ? (Zanimaju me samo grupe na 50 i vise m ). Mozda Voja ima odgovor na ovo pitanje.

S obzirom na preciznost, sumnjam da moze puno bolje, mozes probati kakve su grupe na 270m/s, to ti je oko 20J sa JSB Exactom...
Sto se tice vjetra, gotovo nikakve razlike da nema, uzeo sam za primjer vjetar brzine 10km/h pod uglom 90°, razlika izmedju 240 i 270m/s na 100m je 34.6 naprema 36.1cm, ili ti 1.5cm.

Users who are viewing this thread

Back