CZ 200T

Prodavnica poslastica za dobru staru CZ-jku http://josef1000.cz/index.php/cz-200 Pa kome se sta svidi ....

Nakon dugog ubedjivanjaod strane goxy i zbog problema sa gumicama koje su pomalo spadale sa cilinda i nisu lepo stojale, odlucio sam se na ugradnju quick fill by Huma air. Punjenje je sad dosta brze, mada to nije bio razlog ugradnje posto sa cz imam sigurno 120 pucnjeva od 150b do 50b.
Delovi su vrhunski uradjeni i fill probe glatko ulazi.
Potom sam malo vezbao gadjanje na 17m.
Takodje sam skontao da cz lepo radi sa geco match dijabolama

Attachments

• 111.jpg
    111.jpg
    55.1 KB · Views: 2,371
  • 112.jpg
    112.jpg
    47.9 KB · Views: 2,371
Lepa i kvalitetna puska, kvalitetan komad
uz malo dorade moze biti vrhunska. Drago mi je da opet ima postova o CZ, nekada je 70% postova bilo o njoj. Svaka cast kolega.

Hvala kolega. Mada planiram da joj vratim diopter nazad kada prodje nase malo takmicenje.

Sad bas gledam beleske sa meranja od 140b do 70b ima 120 hitaca. A moze da se krene od 150b pa do 50b sigurno. U tom rasponu verujem da ima bar 160-170 pucnjeva. Ponesem pumpu i mogu da se odmetnem u sumu.

Danas sam primetio da je cilindar prazan. Nakon 3 minuta disanja u kesu i šećera i vode došao sam sebi, pozvao voju i objasnio problem.
Rekao mi je da uzmem balon / kondom i da stavim na cilindar da vidim di pušća.
Pošto sam ženjen kondoma nemam, a i tako sam koristio samo xxxl rebraste koji bi bili preveliki za cilindar. Na kraju sam iskopao balon i metuo. Ispostavilo se da pušta na spoju manometra sa cilindrom. Nakon još jednog razgovora sa vojom, mojim spiritualnim savetnikom, dotego sam manometar i sve je ispalo ok.
Evo i slika koje objašnjavaju postupak.

Attachments

• q.jpg
    q.jpg
    28.6 KB · Views: 2,191
  • q1.jpg
    q1.jpg
    45 KB · Views: 2,191
  • q2.jpg
    q2.jpg
    46.4 KB · Views: 2,191
  • q3.jpg
    q3.jpg
    26.3 KB · Views: 2,191
Imam onaj meteoroloski ali treba da iscuri 3 kubika da se malo napuni. ovaj sam jedva nasao.

Danas sam probao ralizlicite dijabole iz moje Zuzane cz, i rezultati su bili manje vise ocekivani. Najpreciznije su se pokazale jsb express. Nije bilo velike razlike mada je u toj grupi 4 bilo u istoj rupi i 5 je pobegla malo levo. Pucao sam 2 grupe sa jsb exact posto su razliciti brojevi na pakovanju pa da vidim koje ce biti bolje.
Vreme bas i nije bilo dobro za testiranje ali imao sam slobodnog vremena pa sto da ne.
Pucano je na 15m sa 150b pritiska u cilindru.
Merena je velicina rupe a ne od centra do centra posto sam jako smotan sa sublerom a zaboravio sam i naocare..

Attachments

• 89769123_230150408124967_7663741808198811648_n.jpg
    89769123_230150408124967_7663741808198811648_n.jpg
    60.2 KB · Views: 2,103
Jel i pica bila unutra ili već pojedena :mrgreen:
Ja bih ponovio ove Geko, običan exact i express

Ponovicu svakako kad ne bude vetra i na 10m jedan test. Bice zanimljivo za poredjenje. A pica je pluskvamperfekat

Joj ljudi, sve mi se vise svidja CZ200. Jes da oko PCP ne znam nista ko tele, nikad nisam iz njih pucao, al mi se CZ bas dopada.
Kolega Kircan, jel su ove Geco 0.45 ili 0.50 grama? Hteo bih da ih probam iz mog Peruna, samo da nadjem gde ima da se pazare. Nesto su u nestasici.

Ovaj nas Kircan bas bije ko nezdrav :lol: :lol: :lol:
Grupe su vrhunske a ovi kartoni za picu odlicne mete :lol: i ja ih koristim :lol: :lol: :lol:

skorpio i sandro - puška je vrhunska, tu nema zbora. ali ima do strelca. verujem da bi neki dobar strelac, koji je stpoljiviji od mene pravio puno bolje grupe.

Proka - ne piše na kutiji težina dijabola, to su te sa match vrhom. a ne znam pravo da ti kažem gde se mogu naći pošto sam ove dobio na poklon od brata iz Austrije.

Users who are viewing this thread

Back