CZ 200T

Zbog novog termina takmicenja koje ce se sigurno odrzati, taman padale sekire i pojavila se kuga, krenuo sam u ozbiljan trening. Ambicije da pobedim svog rodjenog brata su tesko ostvarive bez treninga, ujedno samiskoristio priliku da testiram, domaci proizveden side shot sa cerkinim razlupanim telefonom i naravno side wheel za paralaksu.
kvalitet snimka nije bas sjajan kao ni pucanje ali sam uspeo par puta da procitam vetar i pogodim u 10x.

ako sam dobro ocenio imam skor od 217 od 250 sa 5 10x
nije bas neki rezultat ali tako je danas bilo

https://youtu.be/BiF99mafd34

Bravo Kircane, ako ovako nastaviš da gadjaš znja da ćeš sigurno zauzeti prvo mesto, dal odozgo na dole ili odozdo na gore to će mo videt.

Sve u svemu, ja se samo nadam da je to taktička varka, poznavajući CZ puškice ovo nije ni približno njenim mogućnostima.

vec sam rekao da su mi ambicije da pobedim coveka koji nikad ne puca, mislim ako nastavim ovako da imam dobre sanse da to uradim. A to sto je 7J nije opravdanje, da znam da citam vetar bilo bi mnooooogo bolje...

:) Kakvo surovo bodovanje.Meta izgleda skroz dobro,ocekivao sam vise bodova.Dobro pucanje kolega

da bi dobio 10x moras skroz da unistis taj mali krug a za 10 da ga kacis
hvala kolege, ali treba dosta trenirati

Nova epizoda.
Danas sam probao, sta da radim kad volem a ne znam.
Kada sam izneo opremu napolje nije bilo ni daska vetra, medjutim kako sam napunio pusku, montirao SS krenuo je malo da duva.
Naravno da sam seo da gadjam jer uzivam pa makar i promasivao.
Ipak, danas je bilo bolje jer je na momente vetar skroz stao, a ponekad duvao ali blago.
Evo ga snimak ubrzan na 2x.
Tek kad sam uvelicao sliku skontao sam da 1 meta niej bila 10x nego samo 10 jer nije skroz unisten onaj mali kruzic.
Proklet bio
Nisam menjao nista u bodovanju jer me je mrzelo

https://youtu.be/gYmQva9MaUE

Druze sekretaru, naoštrio si se ti opasno! ;)
Bilo bi sve 10 ili 10x da te nije životinjsko carstvo ometalo. A i trebao si da pucaš izmedju 2 udarca čekića. Ali, ruku na srce, ja ni ovome ne nalazim manu.
Čisto informativno, koliki je prečnik onog crnog, boldovanog kruga?

Hvala proko. Kad pohvala dođe od tebe to dosta znači.a ta 6 je 30mm
Imao sam danas i srece sa vremenom malo

Hvala Vojo! ;)

@kircan
Bre druze sekretaru, napravi me na strucnjaka ni krivog ni duznog. :lol: Cinjenica je da ne umem sa naslona, ne mog' se namestim, da mi daš voz. Ako gledam moje grupe sa naslona, samo bi sedmice prštale, i poneka 10 jer mora jedna da bude u centru grupe. Navikao sam na stav, a i tu sam daleko od znalca, zlatna sredina. :D
Meni ovo stvarno super izgleda. Malečki su bre ovi krugići.

Sekretaruu ovo gadjanje ugrožava moju razdevičenu čehinju. Vidim da će borba biti gusta ko će više kalorija uneti i čiji će indeks masti biti viši.

Hvala drugari, mislim da ja bas i nisam neka konkurencija na ebr ali cu dati svoj maksimum pre nego sto se bacim na pivo i pljesku.
@Jevtara, ovde je oko 45, ali nisam izostrio sliku na telefonu, zaboravio sam

Users who are viewing this thread

Back