CZ 455 Jaguar 22LR

I ja da dopišem nešto, pa admini neka prebace u temu o Zastavi. Kako bre okreće končanicu? Sa onom oprugom iz Magnuma početna brzina sa dijabolom od 0,5 g ne bi trebalo da bude veća od 180 m/s u početku, a kasnije da legne na oko 160 m/s. Vidim da su i optika i montaža više nego solidni za tu snagu i čudi me da postoji problem. Ja sa sličnim optikama i montažama nisam imao problema ni sa puškama koje su imale i do 240 m/s u kalibru 4,5 mm.
Inače, po meni je ovo mnogo lepo leglo na zastavicu. Štaviše, na prvi pogled, zbog teme, na sekund sam pomislio da je na slici ona stara malokalibarka, valjda M56 ili tako nekako. Oduvek mi je kod Zastave smetao mali kundak i pogotovo kratak pretkundak i kao klinac sam bukvalno balavio za tadašnjim Dianama i sličnim puškama koje su iomale duži potkundak i ličile na "prave" puške - karabine :D .

Puškar, koji mi je stavljao duplu oprugu iz jagodine, tvrdi da je ona veća opruga trebalo da bude kraća malo, i da su mi poslali originalnu, plus ovu manju, možda to ima veze, i puca stvarno jako ozbiljno na 35 metara, diabola cela udaje u dasku, a koristio sam dosta lake diabola, one mađarske. Optika drži nulu, ali se okreće cela konačnica.

Attachments

• _20190708_100242.JPG
    _20190708_100242.JPG
    758.4 KB · Views: 2,331
Zastava M81, ima veći kundak od m56 modela, bar mi se čini tako, a optika bi trebalo da je original Narconia, kupljena je u Snajperu u Beogradu

kraxus said:
DimitrijeMito, subsonic municiju gde kupuješ, ja je u Beogradu nisam nigde video?
Imas u Canoni ELEY Subsonic ( mislim da imaju radnju u BG--u ) i imas RWS subsonic u Lovcu AGP ;)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Users who are viewing this thread

Back