Diabola ili Slug

Ja ne gadjam na vise od 40m, pa me zanima kakve su grupacije na 100m i kolika je meta na tu daljinu.

То је сад питање за милион динара :). Стандарда нема, неко гађа стандардне папирне мете, неко гонгове, неко вц и чардак. Како се коме свиђа тако и пуца, не зове се то заџаба пуцање у даљ

Najiskrenije, ako iz moje 35-ice (6.35mm, ima nas!) na 100 metara pogodim ceo papir 14x14cm, biću srećan i potapšaću se po ramenu.

Problem je što nemam 100m na raspolaganju :ROFLMAO:
Ako cemo iskreno, nemam ni ja, ali zato imam 50, uvecanje stavim na 5x (min.) i zamisljam da pucam na 100...mogu ti reci da nisam los uopste, ja sam zadovoljan rezultatima i divim se sam sebi :cautious::cool:

Desilo se da sam naisao na izuzetnu kupovinu, Kral Arms Empire X 6.35. Optika Fire Wolf SF 10-40x50E. Na pusku je montirana Kral cev 5.5mm, ugradjen regulator podesen na 120 bar. Prosiren trasfer port. Uz to, originalna Kral 6.35 cev i FX impact 5.5mm cev. Danas malo pucao na 25m sa Kral 5.5mm cevi i vise sam nego odusevljen. Na cevima 6.35 i 5.5 Fx treba da zamenim O ringove, pa cemo videti sta mi vise lezi. Pucane dijabole HN field target i NH HP slug. Bogami, sitnije stepa slug.

Users who are viewing this thread

Back