Diopter

SteffAirguns

Well-known member
Postovane i uvazene kolege , kolega Glale mi je u glavu usadio zelju za diopterom. Hteo bi da ga stavim na moj HW50s jer ima globe sight. Zanima me da li neko od kolega zna gde moze da se nadje dobar diopter koji bi funkcionisao sa mojom VP. Polovno ili novo svejedno jer ne znam gde da gledam. P.s. video sam da se prodaje Gamo dipter i recenzije za njega su lose i ne znam dal bi mogao da pase na moju HW. Hvala za pomoc i veliki pozdrav

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ја сам скоро видео један полован FWB диоптер преко www.ebay.de, замолио сам једног пријатеља да га пазари у моје име, што је он и урадио. Сад само чекам да он крене на овамо или да по неком пошаље.

Ако нађеш нешто занимљиво на немачким сајтовима, можемо на исти начин да га добавимо...

Postovane kolege ja sam isto zainteresovan za diopter. Gledao sam sta ima po UK sajtovima, cena ima raznih znam da se prvoklasni diopteri krecu skoro kao nase puske pa cak i skuplje. Trenutno nisam u mogucnosti da uzimam nov pa mi je zamisao malo bolji ali polovni.
@SteffAirguns takodje planiram da namontiram diopter na HW ali na tridesetku.
Isto bi mi svaki savet ili pomoc dobro dosla.

Očito su se preračunali za "free shipping" - otkazali su i refundirali novac.
A i izgledalo je suviše dobra ponuda da bi bila istinita...
Re: Order #12155
Hunting Stuff said: Due to our Shipping and Returns policy, we cannot ship out of the US. We will cancel and refund this order. Thank you!

Očito su se preračunali za "free shipping" - otkazali su i refundirali novac.
A i izgledalo je suviše dobra ponuda da bi bila istinita...
Re: Order #12155
Hunting Stuff said: Due to our Shipping and Returns policy, we cannot ship out of the US. We will cancel and refund this order. Thank you!

Ja imam spediciju i znam za muku jer ne moze nista iz SAD da se nabavi bez ozbiljnih dozvola za uvoz i nabavku delova za oruzje

SM Spring-meister

Da, piše u poruci koju su mi poslali naknadno.
Kad sam birao opcije slanja, bila mi je ponuđena Srbija bez ikakvih restrikcija. Prihvatili su i plaćanje visa karticom.

I ja tražim stari diopter za Anschutz 335. Imam neke sajteve po nemačkoj , ali se sve svede da su to aukcije ..... Nisam natrčao na direktnu kupovinu od vlasnika. U međuvremenu sam nabavio dipter za FWB , pa ako neko ima nameru da se menjamo , ja sam tu.

Users who are viewing this thread

Back