Dodatna oprema i sitnice

Ledeni

Active member
Neke važne i manje važne stvari koje ne moraju da budu preveliki udarac na budžet.

https://www.youtube.com/watch?v=a3uTWlVSyo8&feature=youtu.be

Gosn Ledeni sve lepo objasni, mislim da svi pocetnici mogu puno da nauce od njega. Uzivancija za gledanje...
ps jeste da ne spada u opremu za pocetnike ali je i onaj mali kineski chrono veoma korisna sprava, to obicno dodje posle ali pomaze puno

Svaka čast za klip, i na uloženom vremenu. Od opreme mi ostalo samo da kupim ovaj range finder da se kompletiram, i merkam ga već par meseci, ali čekam da supruga zaboravi predhodnu kupovinu hronometra :)

Odlično Ledeni, kao i uvek.....

Ako pucas sa istog mesta moze da ti posluzi i merna traka od 30m ili 50m. Ja kad idem kod brata na salas vec imam obelezeno 50m 70m ... koja kosta oko 500-600 dinara
naravno, range finder ima mnogo prednosti ali i kosta 10x vise

kircan said:
Gosn Ledeni sve lepo objasni, mislim da svi pocetnici mogu puno da nauce od njega. Uzivancija za gledanje...
ps jeste da ne spada u opremu za pocetnike ali je i onaj mali kineski chrono veoma korisna sprava, to obicno dodje posle ali pomaze puno

Ne, ja baš mislim da je i neki jeftini hroni stvar koju bi trebalo nabaviti i kad si početnik, ali kad sam pravio spisak šta sve treba da pomenem zaboravio sam na njega. Zanimljivo je to što sam ja još davno, davno naučio da koracima prilično tačno odmerim daljinu. U prvo vreme sam koristio dugačak kanap na kom sam označio svakih pet metara, pa sam "koračao" i upoređivao to moje "indijansko" merenje sa stvarnim merama. I ispostavilo se da "koračanjem" merim maltene kao laserom :lol: .

Inače, hvala i tebi i ostalima na lepim rečima.

Users who are viewing this thread

Back