Donacije 2025.

Joca

Administrator
Staff member
Dragi prijatelji i članovi foruma,

Ako neko želi i ima dobre volje, može donirati sredstva za rad ovog Foruma, Bloga i udruženja AGS.
Naravno, kao i do sada, sve donacije su apsolutno dobrovoljne i bez bilo kakvih uslovljavanja.
Kako bismo sve zacrtano za 2025. godinu i realizovali, potrebni su vreme i sredstva, ali smatramo da će sve ovo dodatno unaprediti i promovisati vazdušno streljaštvo.
Hvala svima koji nas prate i podržavaju, nadamo se da ćemo i na dalje opravda(va)ti vaše poverenje. Živeli!
Evo podataka za uplatu:

Primalac: Streljačko sportsko udruženje "AGS", Železnička 26e, Barič, Obrenovac
Broj računa: 340-0000011029471-60

model-uplatnice.jpg

Da, ali svako može da uplati koliko hoće, tako da QR kod na neku sumu nema svrhe praviti. Danas skoro svi koriste elektronsko bankarstvo, pa nije teško copy/paste podatke za uplatu odavde na aplikaciju banke . :)

Предлагао сам QR код и прошли пут ако се не варам (или сам намеравао) али с обзиром на то да већина нас гледа са телефона не знам колико је практично.
Како год - шаблон нек стоји у апликацији па понекад неки динар ко може није проблем, у три клика се одради. 😃

Moze QR kod, to Vas ne remeti da prilikom skeniranja istog, izmenite podatke, npr.izaci ce Vam 500....1000din. cifra koja je vezana za QR kod, Vi ako zelite drugu cifru da uplatite, obrisete tu i upisete svoju cifru. Opet puno brze, od unosenja svih podataka...ili druga opcija, snimite sablon uplatnice u app e-bank i to je to, samo menjate eventualno cifru, i/ili ako postoji poziv na broj i ako je on promenjiv.
Kako god, ko zeli da uplati, nece mu biti tesko ni da rucno popuni uplatnicu :)

Mogao sam ja da napravim QR kod, to je najmanji problem, ali ima među nama dosta klasičnih strelaca, koji su navikli na springerice, a moderne PCP-ejke im baš i ne leže. Onda bi bilo, a što nema modela uplatnice i računa... Ako se razumemo... ;) Uostalom, ko ima dobru volju, snaći će se. :)

Uplatio juče, elektronski, al možda sam zeznuo broj.. :cool: :unsure:
PP i dalje ne mogu da pošaljem..
Piše mossi u pozivu na broj.
Čisto da ne mislite da ste silne milione primili od nepoznatog i ludog donatora.. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Mogao sam ja da napravim QR kod, to je najmanji problem, ali ima među nama dosta klasičnih strelaca, koji su navikli na springerice, a moderne PCP-ejke im baš i ne leže. Onda bi bilo, a što nema modela uplatnice i računa... Ako se razumemo... ;) Uostalom, ko ima dobru volju, snaći će se. :)

Ja sam za uplatnicu, a i vise volim springerice. Uplatio

SM Spring-meister

Ja jos juce uplatio, ali ne vidim da Vam je leglo?! Tj.nema me na listi

Attachments

• Screenshot_20250213_175842_M365 Copilot.jpg
    Screenshot_20250213_175842_M365 Copilot.jpg
    114.9 KB · Views: 43
Има ситна уплата, унео сам име у опис донације. Ај кад сви пишу да напишем и ја. 😃

Замолио бих чланове који уплаћују донације да у сврху уплате ставе "Донација за рад форума" и своје корисничко име. Да не објављујено пуно име и презиме у захвалници.

Users who are viewing this thread

Back