Vojo, a kako i kome se prilažu donacije, nisam upućen, a iskreno, nisam baš raspoložen da pretražujem forum, verovatno je negde sve navedeno, a želeo bih nešto pomoći . Naravno, ovo bi bilo i kratko uputstvo za one koji takođe žele, a ne znaju kako (verujem da nas ima jedno 100-nak (minimum) koji bi želeli da doprinesu radu foruma).
I pitanje još, poslednje takmičenje (letos), davali smo neku kintu za nešto (mislim da su bile ČK), šta je sa tim?
Donacije za rad foruma nisu obavezne. Ne postoji okvirna suma za uplatu. Svako može da donira neku simboličnu sumu ako želi.
Donacije se trenutno mogu uplatiti na račun: 105-0000002198439-33 (u svrhu uplate obavezno upisati Donacija za forum i username)
Članske karte se štampaju i šalju. To što nisi dobio svoju je najverovatnije moj propust. Biće ispravljeno što pre.
hvala na brzom odgovoru. Uplata ide bez poziva na broj i mislis u svrhu "Donacija za forum" i moj username?
Ali ja neću da znate ko Vam je uplatio 2.000,00 evra, želim da budem anoniman...tako da znate da ću uplatiti bez username
Rijetko navraćam i ponovno vidim ovu temu i onda skužim na vrhu stranice "Donate" što vodi na Paypal.
Svaka čast na ovome i definitivno ću Vas podržati čim se dohvatim računala.
Pozdrav,
Danas sam uplatio članarinu od 1000,0 dinara. Hteo bih da uplatim i donaciju za rad foruma i udruzenja, ali sada ne znam na koji racun uplacujem.