Druženje br. 2 u 2016

Stefan said:
resicemo problem quick filla, samo ti ponesi tandjaru

Puna je ona trenutno, poneo bih je sigurno, al ne verujem da bih pucao u crne mete sa njom. Ako ne budem mogao da je punim čekaću samo one crvene što je Miljan gadjao na 100-110. Možda mi stignu i o rinzi sa The O Ring Store LLC, poleteli su juče, nadam se da će doći do petka.

da li ceno isto vreme kao i proslog puta?
ajte organizatori tacne detalje. :D

bullpuppcp said:
da li ceno isto vreme kao i proslog puta?
ajte organizatori tacne detalje. :D

Vreme je ok. Jedino što ste svi malo kasnili neko više neko manje. Idealno bi bilo da početak događaja bude kao i prošli put (samo da svi ispoštuju stnicu).

koji je tebi navoj na adapteru za punjenje? trebalo bi da je muski 1/8 bsp? ako je taj, nemas frku za punjenje sa boce.

satnica, skupljanje u 11 h je idealno. rostilj oko 4.

Dan je dug, ne vidim potrebu da se skupljamo prerano, negde oko 11-11:30 je po meni ok.

BTW samnom će doći još dvojca trojca naoružanih. Svi su takmičari serijska 10m al imaju i štošta jače. Voleo bi i ćale da vas vidi ponovo al mislim da je zauzet 12.

Meni odgovara isto vreme.
Svi da se nacrtamo tamo tacno u 11:00 :D
i bez kasnjenja :lol:
i sto vise ljudi to bolje :mrgreen:
samo da se vodi o bezbednosti kao i proslog puta i sve ima da bude top

Nisam baš shvatio, gde se održava drugo druženje forumaša? Voleo bih da prisustvujem nekom ovakvom skupu u budućnosti ako je moguće... a trenutno sam kratak s vremenom. :)

Ja od prošli put nisam bio tamo. Cele nedelje radim i prvu i drugu smenu tako da nema šanse da odem tamo da pokosim. U subotu je Judo Kup.

Ja do nedelje tamo ne mogu otići. Brat mi je takođe zauzet (on ni u nedelju ne može doći). Ne verujem da je prevelika trava, ali neće biti lepo pokošeno kao prošli put. Ja ću stići tamo oko 9 izjutra da sredim sto budem mogao. Neću imati trimer ali ću se maksimalno potruditi da sredim, e sad ako neko ima trimer i ako je voljan da dodje ranije samnom, ja mogu kupiti benzin i šta još bude trebalo.

Nismo za decu ništa pomenuli. Vodi li neko klince?

Ja vas drugari i dalje pratim, samo da znate. Iako ste me odmah nagrdili, a nisam cak ni stigao da objasnim razlog, pa sam posle izgubio volju i da se pravdam i tiho se povukao. Ako me primate, ja cu ovog puta stvarno doci i doneti brdo klope... :cry:

Adzem said:
Ja vas drugari i dalje pratim, samo da znate. Iako ste me odmah nagrdili, a nisam cak ni stigao da objasnim razlog, pa sam posle izgubio volju i da se pravdam i tiho se povukao. Ako me primate, ja cu ovog puta stvarno doci i doneti brdo klope... :cry:
ja sam za da se pojavis a smatram da i drugi clanovi foruma nece imati nista protiv da dodjes na skup.
samo nesmemo da se oslonimo na to donosenje hrane ipak ce neko drugi biti zaduzen za to!

Adzem said:
Iako ste me odmah nagrdili, a nisam cak ni stigao da objasnim razlog, pa sam posle izgubio volju i da se pravdam i tiho se povukao.

Ja samo mogu da pretpostavim da su te oteli vanzemaljci ili ostatci zemunskog klana i zatvorili u šaht pa nisi mogao da se javiš ni ljudima koji su ostavili telefone a ni porukom na forumu. Ljudski je bilo javiti i reći ako je nešto iskrslo pa da može da se planira drugačije.

Adzem said:
Ako me primate, ja cu ovog puta stvarno doci i doneti brdo klope... :cry:

Dodji ti slobodno, samo nemoj molim te da obećavaš ništa... prošli put mi je bio veći pritisak u glavi nego u tanku od puške zbog te ispale.

Put-in said:
Svaki novi član foruma koji želi da poseti sledeće naše okupljanje je u obavezi da nekom od admina pošalje (viberom, privatnom porukom na forumu, mejlom) sken lične karte.
Naravno, shvatate da je stvar čisto bezbednosne prirode, jer oružje i totalno nepoznati ljudi ne idu jedno sa drugim. Hvala na razumevanju.
Takođe, svako konzumiranje alkohola na bilo kom skupu je zabranjeno, nema piva itd. Sve to može kada su puške spakovane u automobile i kada sednemo da roštiljamo posle pucanja.

Omasovljenjem ovog sporta u Srbiji moramo postaviti neke standarde koji su potrebni da bi sve proteklo u najboljem redu i u totalnoj bezbednosti za sve.

Evo da citiram samog sebe. Adžeme, pošto te niko ne poznaje, ovo gore se odnosi i na tebe. Možeš poslati ovde na PP Stefanu, Wooyadeenu ili meni.

Adzem said:
Kako onda da se iskupim za prosli put? Donecu bar 2-3 kile mesa, nece se baciti. ;)

Ako mene neko pita za prošli put se ne možeš iskupiti nikako. Ne radi se o mesu uopšte, već o odgovornosti koju čovek mora da ponese i da stoji iza svoje reči.

Zamisli samo i ovaj scenario:

Ti se ponovo ponudio da središ to oko hrane, mi prihvatimo a ti ponovo ispališ... Ona prva ispala... jbg desi se svakom i uopšte nije problem što nisi uradio šta si rekao već što nam to nisi javio pa makar i na dan skupa. Što je najgore sve to se dešavalo u mojoj kući i ja smatram sebe (a ne tebe) direktno odgovornim za to što je gomila male dece ostala gladna do 5 sati (najmlađe dete imalo je 3 a najstarije 9 godina). Jednostavno nisam smeo da dozvolim da najveća odrovornost padne na čoveka kome nikada nisam video beonjače...

Kada bih sad ja dozvolio da me isti čovek ispali ponovo na isti način... ja ne bih bio ja. Jednostavno, ne funkcionišem na taj način. Hvala tebi Adžeme što si se ponudio ali stvarno nije potrebno. Nemoj da se opterećuješ.

3 dana do susreta, vreme je da zaključimo spisak i da se dogovorimo oko logistike. Do sutra uveče da znamo ko šta, gde, kad. I naravno da se (koliko je to moguće) držimo satnice.

1.Putin
2.Bull
3.Wooyadeen
4. Stevica
5. Vlakec

Za sada spisak izgleda ovako, Adžem nije poslao potrebno još uvek.
Satnica od 11-11.30. Ko može neka dođe ranije da pomogne u sređivanju placa.
Što se tiče hrane, ne znam ko je spreman da sprema roštilj? One kobaje što je tvoj ćale prošli put uzimao su vrh.
Ako nema raspoložnih za pečenje roštilja, onda možemo negde da kupimo pečenje.

Users who are viewing this thread

Back