Druženje br. 2 u 2016

nekako je przenje rostilja in situ zanimljivije od pecenja koje ce garant da se oladi...
pa vi sto potezete cak iz bg pazarite negde u komsiluku mesa, lako cemo mi to posle ispeci.
kakva nam je vremenska prognoza?

Vako.
Koliko se ja razumem u ovo vračanje, biće oblačno sa malo kiše.

Attachments

• Screenshot_2016-06-09-18-16-41.png
    Screenshot_2016-06-09-18-16-41.png
    182.6 KB · Views: 4,847
Ukoliko se slažete, mogu ja da kupim meso kad krenem, pa podelimo trošak. Samo ne znam koliko mesa. Npr 4kg mislim da je dovoljno za sve.

1.Putin
2.Bull
3.Wooyadeen
4. Stevica
5. Vlakec
6. Hidža aka "Djahi" ko je igrao travian sigurno ga poznaje. Pasionirani roštiljdžija :)
7. Miljan (90% da će da dodje to ćemo sigurno do sutra znati)

+ 4 do 6 dece (5-8 godina)

+ cela ekipa sa par naoružanih devojaka iz mog lokalnog streljačkog kluba. oni još nisu potvrdili dolazak, ako dolaze sami će se pobrinuti za logistiku pošto ne znam koliko bi ih došlo.

Put-in said:
Ukoliko se slažete, mogu ja da kupim meso kad krenem, pa podelimo trošak. Samo ne znam koliko mesa. Npr 4kg mislim da je dovoljno za sve.

4 je više nego što treba, najbitnije je da znaš gde ima kvalitetno (da smeš da uzmeš ćevape i kobaju). Ja mislim samo piletina i ćevapi (eventualno i kobaja ako nadješ dobru) Ja ću se pobrinuti za salate i piće (koka-kola, gusti, kisela?).

p.s. br.6 i br.7 dolaze na moju ličnu kartu :)

racunaj 300grama mesa po coveku....
ali bolje da ima malo vise nego da zafali.

Slika licne poslata putinu. Jel mozemo ovako da se dogovorimo, ja garantujem za meso, a posto vi meni ne verujete neka Putin kupi ako se ne pojavim u dogovoreno vreme u BG, pa neka sa tim mesom krene do placa...

Ja meso moram da kupim pre nego što krenem jer usput neću da tražim i na šta naletim. Jedino ti da se javiš u nedelju ujutru i potvrdiš dolazak i onda da ne kupujem meso.

Tvoj broj imam ovde u sanducetu, kada ujutru da te pozovem? Jel isto kao i proslog puta, kod mostara? :)

Pozovi u 9 slobodno. Da, kod mostara u 10.15. Ako se sada ne pojaviš i vidiš da si banovan, e to sam ja. ;)

Drugari na zalost vidjanje za sutra je odkazano!
Vreme je lose tako da se odlaze za najverovatnije sledeci vikend.
Pisacemo jos ovih dana da dogovorimo novi termin

Put-in said:
Sledeći raspoloživ termin je 19.6. Neće biti kiše ali će biti 35C.

Mesto odakle pucamo je u hladu od borova... ne bi trebalo da bude preveliki problem (sem za onog ko bude pekao roštilj).

Sledeći raspoloživi termin za skup namje 25.jun,

Prijavljeni:
1. Wooyadeen

Users who are viewing this thread

Back