Druženje broj 1 u 2016

Hajde ovako; ukoliko ne bude neke konkretne lokacije slede detalji o mojoj... Na poziciji je izmedju Uba i Valjeva. Nekih 65 km od Bgd + 2km makadama (prohodno je sa std automobilom). Ako budemo isli tamo, ponecete sve sto vam treba za taj dan; vodu, pice, kafe, klopu i sta god pomislite da vam moze zatrebati - racunajte kao da ste u divljini...

Spakovati sa sobom dobro raspolozenje (pod obavezno).

Niko?
Ja idem u subotu ako bude ok vreme. Ukoliko neko hoce da se pridruzi, imam par slobodnih mesta u automobilu.

kilson said:
Niko?
Ja idem u subotu ako bude ok vreme. Ukoliko neko hoce da se pridruzi, imam par slobodnih mesta u automobilu.

A gde ti je to konkretno. Ja imam Vikend kuću na lepom mestu u jednom malom selu pored UB-a. Bez komšija, bez kuća okolo. Šume, livade, bašte, moja kuća na vrh brda sa pogledom na sve strane, i uglavnom samo moji rođaci okolo (oko kilometar daleko).

Ako ta vikendica ima neko delimično ravno mesto dužine do 50m onda je savršeno. Ali mislim da nam sada za vikend preti loše vreme koje nije baš za druženje u prirodi i na otvorenom. Možda bi mogli da se organizujemo prva subota ili nedelja posle uskrsa? Za 7. 05 najavljuju lepo vreme bez kiše. Ako tvoja lokacija odgovara onda možemo tamo. Ajmo onda brzinski da odradimo prijave za 7.05.

07. 05. 2016. Prvo zvanično druženje.
1. Putin.
2. ...
3. ...
U postu posle ovoga samo kopirajte spisak, da ide brže i transparentnije. Ko ne može ili mu ne odgovara lokacija, ne mora da se pravda, samo preskoči temu.

Put-in said:
Ako ta vikendica ima neko delimično ravno mesto dužine do 50m onda je savršeno.

Moja ima veliko dvorište otprilike 40x70 ili 50x80 nisam baš siguran, jedini problem može da bude baš visoka trava ali mislim da bih mogao da povedem i brata sa trimerom.

07. 05. 2016. Prvo zvanično druženje.
1. Putin.
2. Bull
3. ...
nemojte samo da ne uspe ovo druzenje...
mrzi me da se stalno dodajem na spisak :shock:

1. Putin
2. Bull
3. Stefan
4. Wooyadeen
5. ......

btw, Jel ima nagrada za najstarijeg učesnika :lol: ?

Moja dedovina je u selu Dokmir - 8km od Uba ka Valjevu. Ima objekte koji su zapusteni ali ih lagano vracam u normalu, zato napomenuh da je poput divljine... U Subotu idem u svakom slucaju, moram da se poigram sa optikom i okucnicom :)

Sorry na off-u, za 7-mi nisam siguran...

Bez zelje da se neko nadje eventualno uvredjenim, posto ovakve skupove tek treba da organizujemo, a ovo je stvarno prvi, valjalo bi da se malo preurede prioriteti oko datuma kada je okupljanje. Nije bas da se svaki dan nalazimo. Ako se slazete sa mojom malenkoscu.

Biće dana kada ćemo posetiti i krstiti i tvoju dedovinu, nismo isključivi. Stefan je opet u pravu ( prosto mi glupo da je toliko puta uvek u pravu hahaha), prvi skup ćemo organizovati, organizovaćemo ga 7.5. jer je taj datum najbliži i najpovoljniji po vremenskim prilikama. Bitno je da ljudi imaju lokacije da ponude. Pošto će neki doći i sa porodicama na skup, biće i roštiljanja itd. Nije streljaštvo samo pucanje :)
Bilo bi lepo da što više ljudi dođe, da se upoznamo, da razmenimo iskustva pa za dalje ćemo lako. Ako sve bude ok na prvom okupljanju, drugo možemo organizovati posle 15 dana, mesec dana... nije ništa striktno.
A sada idemo dalje sa prijavama da ne spamujemo previše.

Ako nema rostilja mene ne planirajte :D
Ja sam zabilo kakvu varijantu samo da napravimo neko okupljanje.
Sada svako moze da ponese cev i sve to dovedemo na pristojno puskaranje ;)

Samo da preciziramo lokaciju? Treba da posaljem mass mail svim clanovima sa pozivom, a nezgodno je ako nije definisano gde se nalazimo :)

Ja sam ponudio šta imam. Tamo je prelepo, predivno mesto sa čistim vazduhom i vodom. Na proplanku. Ogradjeno i opasano borovima i visokom živom ogradom. Jedino što trenutno nije baš u super stanju :( nije niko bio tamo od prošle godine. Sad je tamo sigurno zaraslo sve. Trava je sigurno do pojasa. Morao bih da odem da pokosim ako se dogovorimo.

OK, reci koja je lokacija, eventualno daj gps koordinate a mass mail sledi. E sad sto moras da pokosis i sredis....ako ima neko blizu moze da se ponudi da pomogne

Mogli bi se naći na lokaciji u 10:30-11h, da i ti imaš vremena da malo pokosiš a i da mi ne krećemo bez doručka. Ja sam za to da se organizujemo za meso itd, jedan da kupi a svi koji dođu da plate svoj deo, da ne donosi svako za sebe jer tako uvek bude viška hleba mesa itd. Pucati se može do 19h, ko hoće baš da prangija. U pravu je Stefan da ne bi trebalo biti alkohola.

Users who are viewing this thread

Back