Druženje broj 1 u 2016

Kao sto svi znate, nov sam , pa ako zelite da prihvatite mene i moj LOV 21 u drustvo, rado cu se odazvati ovom skupu. Iz BG sam, sto se tice mene, mogu da ponudim dosta kilograma raznog rostilja besplatno. Radim sa mesom, pozdrav. :) ;)

To što si nov, ne daje ti za pravo da ne dođeš :-D
Možeš i kod kuće da provedeš taj dan ako želiš, ali ja ti savetujem da se odmah iz momenta upišeš u listu :-D

hristos voskrese !!!! otisla mi poruka u nepozeljene pa sam tek jutros video da organizujete druzenje, neverujem da cu moci da prisustvujem iz razloga sto samo dan kasnije dolazim u brezovicu kod tasta na preslavu a to je udaljeno mozda par kilometara od mesta gde organizujete druzenje

Koliko vidim, kisurina ce padati po ceo dan narednih 3-4 dana bez prestanka. :x
Jel moguce uopste nekako pokositi po kisi, ili nema sanse? Ja se nudim da pomognem oko kosenja i po kisi, meni to nista ne smeta.

@Stefan
Upravo sam procitao mejl, svima je izgleda u spam folderu. Kada si napisao ''dopisujte se'' na sta si konkretno mislio? Preko mejla clanovi, ili ovde u temi?

Adzem said:
Koliko vidim, kisurina ce padati po ceo dan narednih 3-4 dana bez prestanka. :x
Jel moguce uopste nekako pokositi po kisi, ili nema sanse? Ja se nudim da pomognem oko kosenja i po kisi, meni to nista ne smeta.

Ne znam. Veliko je dvorište a trava preko kolena, biće kao da kosiš u kolubari. U najgorem slučaju, pokosiću samo jedan deo za strelište, isplanirao sam da odem u četvrtak ili petak da pokosim to. Veći je problem kakvo će vreme biti u subotu. Na weather2umbrella predviđaju kišu do nedelje.

Ne znam. Veliko je dvorište a trava preko kolena, biće kao da kosiš u kolubari. U najgorem slučaju, pokosiću samo jedan deo za strelište, isplanirao sam da odem u četvrtak ili petak da pokosim to. Veći je problem kakvo će vreme biti u subotu. Na weather2umbrella predviđaju kišu do nedelje.[/quote]

Jel mogu ja tu nesto da pomognem oko kosenja?

Da, u subotu, Stefane ne unosi zabunu u već zbunjene redove. Odziv je i ovako nekako nikakav.
Naravno, ako bude kiše, skup otpada, ne zato što smo metiljavi, već što ne možemo da pucamo po kiši/rosulji. Nadam se da će se prognoza popraviti. Dosta nam je stogodišnjih poplava svake godine.
1. Putin
2. Bull
3. Stefan
4. Wooyadeen
5. Adzem
6. Kilson (50%)
7. .......

Adzem said:
Jel mogu ja tu nesto da pomognem oko kosenja?

Hvala ali teško bi se ukomponovali, kiša pravi problem a i ja sam prezauzet trenutno pa ću ići iznenada, kad mi iskoči slobodno.

tasa90 said:
trimer i resite stazu za gadjanje, najprostije..
ili kosacica benzinka..

Ne može kosačica, tamo niko nije išao od prošle godine, trava je verovatno do pojasa. Obećao mi je čovek tamo da pokosi kosom ali nešto zabušava pa ćemo ja i brat napraviti akciju sa trimerima, najverovatnije u petak a možda i ranije.

Brine me samo vremenska prognoza za subotu. Delimično oblačno, pitanje je samo da li će da pada kiša.

Users who are viewing this thread

Back