Druženje broj 1 u 2016

bullpuppcp said:
Kod mene isto pokazuje da ce biti lepo vreme u subotu :D

Evo sad i RHMZ najavljuje lepo za subotu.

ZBH7TC8.png

Biće to dobro, taman i da odem ja u petak da pokosim. Tamo je prelepo kad je lepo vreme, videćete već.

Nego usitnilo već, to pada za četiri dana. Trebalo bi dogovoriti nešto malo preciznije. Do sad smo dogovorili samo dan i sat.

Šta nam je sve potrebno? Valjalo bi napraviti spisak potrepština na vreme.

Spakujes tandzaru u gepek, Stavis rostilj u gepe i zapalis na dogovoreno mesto.
Neko je se javio da donese meso.
Ako ima prodavnica u blizini kupimo sta ce ko da pije i eto u kratkim crtama :D
naravno coveku damo novac za meseo koje donese

Ja donosim meso i nema price uopste oko placanja, ja radim sa tim i bice mi cast da se svi lepo pocastimo. Samo mi recite sta zelite da donesem od rostilja i koje kolicine? :D ;) :cool:

Treba da vidimo koliko će nas otprilike biti. Za sada ima 6 prijavljenih. Samnom će da dođe moj brat.

07.05.2016. od 11:00h

Da rezimiramo, ako nekoga propustih - nek' se doda na listu (tesko je sve pohvatati).

1. Putin +1 + 2d
2. Bull
3. Stefan + 1
4. Wooyadeen + 1 + 2d (?)
5. Adzem
6. Kilson + 1d

@Adzem: Prosaraj malo sa mesom, klinci obicno jedu piletinu, cevape..?

Stefan said:
pa valjda je najnormalnije da se pece in situ :)

Slazem se :)

Kako su mi javili tamo je pokošeno juče, ali ću ja ipak uraniti malo da popravim ako šta treba.

Kako ćemo se snaći da dođemo do mesta, ima li nekih podrobnijih informacija? Znam da imamo koordinate, ali ima li neko slikovitije uputstvo? Ja dolazim sa bandom oko 11. Koji je put najbolji iz BG?

Put-in said:
Kako ćemo se snaći da dođemo do mesta, ima li nekih podrobnijih informacija? Znam da imamo koordinate, ali ima li neko slikovitije uputstvo? Ja dolazim sa bandom oko 11. Koji je put najbolji iz BG?

Preko Obrenovca do Ub-a. Na prilazu Ubu na prvom semaforu pravo, kada da dodjete do pumpe (kod glavne autobuske stanice odmah na ulazu u grad iz pravca Obrenovca) ispred same pumpe skrenete desno. Najbolje je odmah tu pitati kojim putem ka Trliću i Brezovoci (ima još dve manje raskrsnice koje su menjali prošle godine pa da vam ne dam pogrešan putokaz). Kada dodjete do mesta koje se zove Sovljak naićićete na tablu Brezovica, to je prvo jedna velika nizbrdica a posle sve pravo preko kolubarskog mosta. Kroz Brezovicu ima samo jedna ulica, ideš do fudbalskog Igrališta, kod igrališta skreneš desno. Taj putić krivuda prvo krivina na levo pa onda desno, kada izadjete na pravac (oko 1000 metara od skretanja) prvo skretanje levo preko betonskog mostića. Odatle je pravac uzbrdo ka proplanku i odatle se vide borovi koji su po ivici dvorišta a možda i kuća kroz krošnju. Svi prijavljeni dobiće moj mobilni na PP.

Untitled-1.jpg

Untitled-2.jpg

Niste mi odgovorili, koliko na kraju kilograma mesanog mesa? Gde se tacno nalazimo i kada tacno krece ekipa iz BG?

Ja krećem iz BG, naravno pored sajma pa prema Obrenovcu, možemo se naći u 10:15 ispod podvožnjaka koji vodi za Č. Padinu i Žarkovo? Ko sve ide iz BG?
Što se mesa tiče, ja sa ženom i dvoje male dece. Neka sada svi kažu tačan broj ljudi koji možda dolazi sa njima, a onda izračunaš x grama po osobi. Mi ostali kupujemo piće i hleb.

ja ipak bez zene. necemo ostati gladni sto vam je.
ne znam kakvo je dvoriste, verovatno ce biti meka i mokra zemlja, ponesite adekvatnu odecu/obucu. koliko sam shvatio ima gde da drzimo opremu i puske

Users who are viewing this thread

Back