Druženje "EBR-WC" 5. oktobar

Ma jesam ja dijabola , nema price , nego Ledenom uzivanje sa slugovima , digli smo oko 15 m.s. jos 20ak m.s. kad dodje kod mene , moze i sada da prangija slugove , mada moracemo jos malo da dignemo brzinu da njemu ostane samo da se igra sa cekicem i da opusteno tuce 100 plus M golacima .
Hehehe bitno da ne izgubi broj korisnih pucanja on zasad jos pumpa :lol:
Ako se ne varam sada moze sa slugovima oko 245 m.s. i oko 20, 22 , korisna pucanja .
Trebace kalup uskoro :D :lol:

Skorpio koji je bio najokorelija dijabola ode u puzeve golace. Video je stogod, fantazija...
Btw mislim da sam zasluzio oskara za sporednu musku ulogu kad objasnjavam kako ne mogu da nataknem
trebalo je u pozadini pesmu "the story of my life" u tom trenutku

Šta da kažem, sve je rečeno...?
POrodica Ledenih je bila sjajan domaćin, druženje i podrška sjajna, vreme nas je poslužilo ,vetar takodje, ali u smiraj dana su uslovi bili odlični.Video sjajno uradjen, u stilu G. Ledenog , odgledao sam ga sa osmehom i uživanjem.
Hvala G Lenenom na svemu, Goxyu na tehničkoj podršci , Skorpiu na poklon spineru koji ću sa zadovoljstvom koristiti.Skorpio je sa svojim Hasom ostvario zavidne rezultate sa slugom , na opšte oduševljenje svih prisutnih. Hvala Kirćanu na Alli uslugama i dobavljanju municije ;)
Dan je proleteo, mislim da nam treba produženi vikend za kompletno uživanje :lol:
Sledeći put još jače.
Dobar pogleed !

wooyadeen said:
Žao mu je što nisam mogao prisustvovati.
Nedostajao si u jednom momentu kada je umalo došlo do suza, ali te je dotični pozvao i dobio informaciju od vitalnog značaja iako si bio u gužvi, pa je problemčić rešen. :lol: :lol: :lol:

Hahahahaha , Vojo pozitivno utices na neke moje drugare , suza se nazirala , zaista steta sto nisi mogao doci ali dobro :D razlog je opravdan ...

Izraz lica ledenog kad je skorpio krenuo sa busilicom ka cevi i cilindru. kao da je video dzek nikolsona sa sekirom :)

Jeste hahahaha , to je neponovljivo , pa jos pitanje /sta ces sada da joj radis/ hahahaha zaista je Ledeni covek koji voli oruzje i nije navikao na tako brutalan pristup :lol: :lol: :lol:

Scorpio uzima burgiju u jednu ruku, cilindar u drugu i kreće da buši. Ledenog odjednom obliva ledeni znoj, lice mu se grči, ali neće da pokaže emocije i trudi se da, kao ležerno pita "a šta ćeš sada da joj radiš", ali glas mu vidno podrhtava. Ja "dosoljavam" situaciju rečima "ma ništa bre, malo će da probuši cilindar i cev". :lol: Scorpio kaže "Ledeni, sada bolje da ne gledaš". :lol: Ledeni se polako odmiče uz neprocenjivi izraz lica...

Users who are viewing this thread

Back