Druženje i pucanje kod Maneta

Lechke je falilo da ponesem pusku, imam ovde fino dvoriste, cirka 8m, kazem gospodji, ona me gleda, ne zna dal sam ozbiljan il se zezam...posle mislim, de cu s puskom preko grane, ce me fataju ko teroristu....I oseca se ta praznina, da znate, bas se oseca, sve vreme od kad sam dosao...al srecom, brzo ce proci

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

To je taj krajnji stadijum bolesti.... Kad covek na odmoru u stranoj zemlji vise misli na dijabole nego na more i plazu... :lol: :lol: :lol: :lol:

Drugari, 5 kolo lige je zakazano za 3 jul, pa ko hoće da se oproba u stojku na 10m nek se prijavi

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Takođe u razgovoru sa @Joca sam rešio da napravim jedno zabavno nezvanično takmičenje koje bi odprilike bilo u formatu, na 10m benč sa pcp u D kategoriji, optika ili diopter na elektronske mete bi se pucalo na decimalu.
Pa ko je zainteresovan nek se javi, da odredimo neki datum, ali preliminarno 10 jul bi bio ok.

Mane kouč said:
Takođe u razgovoru sa @Joca sam rešio da napravim jedno zabavno nezvanično takmičenje koje bi odprilike bilo u formatu, na 10m benč sa pcp u D kategoriji, optika ili diopter na elektronske mete bi se pucalo na decimalu.
Pa ko je zainteresovan nek se javi, da odredimo neki datum, ali preliminarno 10 jul bi bio ok.

Tu je diopter bez premca.Optika za tu metu i 10m nema šta da traži.

goxy said:
Mane kouč said:

Tu je diopter bez premca.Optika za tu metu i 10m nema šta da traži.
Znači, možeš da učestvuješ sa 800x

U saradnji sa Jocom, evo zvanični poziv ko hoće da učestvuje na nezvaničnom takmičenju kod mene u streljani u dve discipline.
Prva je standardna puška ili puška sa zatvorenim nišanima tj. Diopterima ili optikom, tu spadaju sportski modeli od Anschutza (osim 330 i 335), Fwb, Walthera i Steyra, pcp ili spring,takođe mogu i druge pcp puške ali isključivo u D kategoriji! Puca se u elektronske mete, proba i 4 serije na decimale, benčrest. Kotizacija 1200din.
Druga disciplina, springerice u D kategoriji otvoreni nišani ili optika, takođe benčrest, puca se proba i 2 serije na papirne mete. Kotizacija 1000din.
Biće obezbeđene skromne ali zanimljive nagrade za prva tri mesta.
Termin je 10 Jul.
Prijave ovde, pa ako bude minimum 10 strelaca, održaćemo takmičenje.

Mane kouč said:
U saradnji sa Jocom, evo zvanični poziv ko hoće da učestvuje na nezvaničnom takmičenju kod mene u streljani
Ma ja sam samo skromni učesnik koji će se boriti za poslednje mesto. :D
Mada ideja jeste zanimjliva, pogotovo što se jako retko puca 10m sa oslonca. A Mane je prihvatio i predlog da mogu da pucaju i springerice i da ne bude diskriminacije. :)

Pucanje na elektroniku je poseban doživljaj, jer se odmah vidi pogodak decimalno računat, i zanimljivo je za publiku.

Mane kouč said:
Pucanje na elektroniku je poseban doživljaj, jer se odmah vidi pogodak decimalno računat, i zanimljivo je za publiku.

Potvrđujem, i moram da priznam da uopšte nije naivno 😅

Users who are viewing this thread

Back