Konacno malo slobodnog vremena za pucanje u prirodi.Zajedno sa kolegom Zexom potrosili smo jedno lepo posleposne pucajuci na 100m u mete i spinere a na 123m u neku flasicu .Na meti su 2grupe na 100m sa Fx Wildcatim.Pucano sa jsb 6.35/1.6g
Goran said:Zexom potrosili smo jedno lepo posleposne pucajuci na 100m u mete i spinere a na 123m u neku flasicu
Flašicu na 122m smo razdužili, to je bio ujedno šlag na tortu.Michael said:Goran said:Zexom potrosili smo jedno lepo posleposne pucajuci na 100m u mete i spinere a na 123m u neku flasicu
Moja flasica ostala zakacena zicom na drvo, zaboravio sam da skinem![]()
Gospodo manite šalu na moje ne znanje, kako ono kažu treća sreća, pa videćemo. Jednom moj kolega reče, i najbolji greše :lol: :lol:kircan said:ne znam koliko manje, mislim da ne treba amnje od toga, ali ti lepo odstampaj 90, 80, 70 pa ce jedan valjati sigurno
Druže, ja sam pravio proletos od (kanalizacione) cevke, radi posao, ostalo je sada da se to uradi dosta lepše i bolje na 3D štampi, stoga sada učim solidworks kako bi ga nacrtao i poslao na štampanje, imam na umu da i to uradim za gopro hero kamericu. Kako kažu štrpljen spašen.bullpuppcp said:evo da ispamujem temu malo.
videh da je neko pravio sideshot pa me interesuje da li je to uspelo ili se jos uvek radi na tome
pozz