Druženje u streljani

skorpio said:
Uf bre Mane upropasti mi fazon , Joca je poceo razmisljati kako treba voziti 2 sata :lol: :lol:

Pa nisam ja Leda. :D Mada iskreno, bilo bi mi malo daleko. :D
[/quote]

Aha Joco od Bg do B Topole ima vise km nego od B Topole do Bg😂😂😂

Ovakve stvari bi bezveze bilo propustiti 😁 Zainteresovan sam, pa ukoliko Proka bude bio u mogucnosti da uklopi vreme eto nas dvojice 😁

Mane kouč said:
kircan said:
znaci nema zena :)
Zene obavezno, bolji su strelci od muškaraca

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Ja i moja lepsa polovina smo zainteresovani isto da dodjemo i da se druzimo. Samo javi unapred bar par dana da se organizujemo 😉

Drago mi je da ima ovoliko zainteresovanih, čim se ukine vanredno stanje, moram sačekati instrukcije ministarstva i kakve će mere biti na snazi, pa prema tome se upravljam i organizujem

Drugari, kakvo je raspoloženje za druzenje sad u nedelju ili ponedeljak, zbog trenutne situacije, trebalo bi da se pridrzavamo bezbednosnih mera, pa ako vam to ne igra, možemo sačekati još neko vreme!

Ja na zalost ne mogu ovog vikenda. Mogu od ponedeljka posle 16h. Mozda bolje da sacekamo? Kad budemo mogli golim rukama da osetimo njihva tela. :lol: Niko nece pobeci, a mozda se jos koja puskica u medjuvremenu nadje :D

Ja ovaj mesec mogu i nedelju i ponedeljak. Od 1 Juna necu moci ponedeljkom. Sto kaze kolega, kako ti odlucis.

ja znam za tek para dana unapred ali znam da od 20maja necu moci glavu da dignem do 20juna

Ok, drugari onda ovako 1 skup u streljani održaće se u nedelju 17-og maja u 17 časova. Lokacija je O. Š. Ivo Andrić. Ul. Ivana Mičurina 38a, Kanarevom brdo, Beograd
Moj broj 0658848735
Kad dođete ispred skole pozovete me, poželjno je da svi dođete u isto vreme i sa maskama. Kao sto je ranije napisano kotizacija 600kinti,da bi pobednici dobili adekvatne nagrade, a svi koji dođu poklončić!
Molim samo sve koji planiraju da dođu da potvrde ovde dolazak.
Radujem se druzenju

Users who are viewing this thread

Back