Druženje u streljani

Vidak said:
Izvini glale, ja sam kriv, ja sam tebe u glavi preselio u Beograd :)

:D Da sam u Beogradu,sigurno bi se druzili kod Maneta na casovima streljastva.Ovako,jbg...uzivajte,kad vec ja ne mogu

Danas su mi bili drugari sa foruma u streljani i malo pucketali, pa smo nešto razgovarali oko termina za pucanje kod mene, pošto ja komercijalu tog tipa ne radim zbog obaveza i manjka termina, ali kako mi je streljana sad malo rasterećena jer je počela mk sezona, pa pola strelaca mi puca u drugoj streljani ovde u vazdušnoj sad ima slobodnih termina.
Ja sam došao na ideju da organizujem liga takmičenje koje će se sastojati od 5-6 kola po određenim pravilima, pa ako ima zainteresovanih možemo to da odradimo, znam za troje za sad da hoće da učestvuje, pa ako ima još zainteresovanih možemo napraviti neku zanimljivu priču. Pišite ideje, ja format takmičenja već imam u glavi, ali uvek možemo nešto novo da ubacimo.

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Vrlo zanimljiv predlog. Samo ne verujem da cu zbog posla moci da ispratim celo takmicenje... 'bem ti posao...

Ti već nešto slično pucaš u Smederevu, tako neki format bi bio sličan, pa ako uhvatiš vremena, pridruži nam se

Racunajte na mene svakako, posao i obaveze cu organizovati vec nekako.
Pada mi na pamet da bi se bolji rezultati ostvarili sa nasim puskama, na koje smo navikli, pa bi samim tim i takmicenje bilo interesantnije. Ne znam.. samo na glas razmisljam

Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока

Može dogovor oko svega, mada je moja ideja da pucate svi sa mojim puškama, da bi svi imali ravnopravne uslove, ali nije presudno, jedino je bitno da ne bude preko 200m/s

Večeras u poseti mi je bio naš drugar @BadmintonBoy, lepo smo se podruzili, razmenili tehnička iskustva, malo je i pucao
I zahvaljujući njemu, pošto sam hteo nešto da pronađem da mu dam, otvorim kasu koju nisam otvorio 5 godina i gle čuda, par novih opruga za 335
f96eaa8662c6e2bf5b36b1578b872a68.jpg
386235bfd9314103b69b805a5ec61717.jpg
ae78312ca9fa19017d7a5ff9eeccb6a0.jpg

Štošta ima onde kod tebe po ćoškovima. ;)
Možda iza nekog šifonjera imaš i još jedan LG380 za koji nisi znao..
@BadmintonBoy
Kolega, kakav je 380? Jel bolji on ili ova FWB 800?

Haha teško, svi ormani su mi poveći, znači mora i cevka da bude velika
Šalu na stranu te cz su se pre par godina pojavile kod nas i bile jako jeftine za klubove, 300e čini mi se, međutim u međuvremenu su sve rasprodate jer nisu za klubsku priču bile adekvatne.

Proka said:
@BadmintonBoy
Kolega, kakav je 380? Jel bolji on ili ova FWB 800?

Што се изгледа тиче, то је ствар личног укуса, па, обзиром да сам старободан, LG380 је пушка у односу на овог FWB800 скелетора. То не може да се пореди. Али што се тиче угођаја при самом пуцању, искрено, FWB800 је боља.

Users who are viewing this thread

Back