Druženje u streljani

Дружење код мене у "стрељани". ;)

Nu2mwQt.jpg

Прока разбија са 10 метара, из става, са Аншицом.

Pa sad da sam razbio i nisam bas, al dobro, imam podosta izgovora... ;) Na stranu to, veliko hvala bata @Badminton sto si me proveo kroz streljanu, jos sam pod utiskom, oprema u streljani je za Oskara. :D San snova, do 25 i kusur metara zatvorenog prostora u laboratorijskim uslovima.
Ovaj 335 mk2 je bombona, puca ko secer. Zalim slucaj sto je 300S produvala pa ne mogosmo i iz nje neku dojabolu. Al, dobro, kad Mane sredi i tvoju i (verovatno ;) ) moju ima da se prangija samo tako.
A posebno hvala za besplatne uzorke iz Deutschland. :D
P.S. Imas i ti lepog potencijala za stav, samo da ti izmaknemo stolicu, nemoj da se usediš. ;)

Bravo momci, bas mi je drago da ste uspeli malo da provezbate zajedno. Sad ce proka da razbije dvorisnu ligu iz stava

:D Bas zavidim kolegi,ne mogu ni da zamislim kako je lepo pucati u laboratorijskim uslovima

Da ti pravo kazem druze sekretaru, razmisljao sam iz stava da opletem. Al bih morao na 10m. Posto je ocigledno da sam sa naslona vrljav načisto. A to se veceras kod kolege u streljani i pokazalo. Samo sto on, dobar covek, pa nije hteo da slika tada... :lol:

I bre Proko ti ode kod čoveka u noć
Kolega @BadmintonBoy je najspremniji tehnički od svih za stojka jer ima vrhunsku opremu, ali neće da se hvali
Ali polako, nagovorićemo ga

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Bre Mane, pa ti ode kod coveka u noc... 😜
E sad, kad kolega BadmintonBoy ustane pa kad krene diopterom... 👌 Sad si kompletno opremljen, "streljana" izvanredna, oprema takodje. Ajde, na noge lagane.

Proka said:
Bre Mane, pa ti ode kod coveka u noc...
E sad, kad kolega BadmintonBoy ustane pa kad krene diopterom... Sad si kompletno opremljen, "streljana" izvanredna, oprema takodje. Ajde, na noge lagane.
Kad smo noćne 'tice

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

bojan017 said:
U tenutku dokolice listam teme na forumu i ukapiram da imam streljanu u komšiluku :shock:

Ma potrebno je samo malo dobre volje... ;)
Nego, daj rezultate i fotke grupa, pričaju ovde po forumu da su te comete opasno precizne, pa da vidimo... :cool:

Ako prilike "čitaj žena" dozvole, možda je izvadim iz kutije negde oko polovine septembra :lol:
Šalu na stranu, nemam pojma gde bih mogao u ovoj betonskoj džungli da ispalim koji metak, jedino rešenje kad odemo kod tašte u banatsku ravnicu pa razvučem neku metražu u dvorištu :D

Users who are viewing this thread

Back