Drveni rukohvat

Ne znam, i meni je lepo, baš zato što pravi kontrast. Što se tiče min.ulja, tu baš ne mogu da te ispratim, sada misliš da pređem min.uljem, preko ovog laka, ili? Izvini, možda je glupo pitanje, ali ja nemam pojma o farbama i zaštitama.

Brate, ružno je....skini lak, uzmi Sadolin (orah-tamno braon, ako ideš u dva sloja, ako ideš u jednom bude lepo...trešnja-svetlo crvena, u dva sloja tamnnije crvena....neku nijansu zelene, bude baš cool)...ali to je stvar ukusa (i mirisa) dakle, ako je tebi lepo, onda ništa...ja sam i onako samo slučajni prolaznik...

auuuuuu...pa neće čovek da prizna ni pod teškim mučenjem :ROFLMAO: sve ja tebe razumem, ali to da bih uradio, morao bih da vidim efekat istog na drvo, tj.koja se nijansa na kraju dobije? Ako je rezultat "farbanje/bojenje" u neku boju, onda to definitivno ne želim, ali, ako je rezultat izgled drveta, sa svim svojim prirodnim šarama/godovima, ali koje je dobilo neku nijansu (ovo što ti navodiš "orah-tamno braon...trešnja-svetlo crvena...), e onda je to ono što sam ja prvobitno i zamislio, samo usled manjka iskustva nisam želeo da experimentišem, pa sam išao na ovu kombinaciju gde ne mogu da pogrešim, a zaštitiću drvo.
Tako da, priznaj Srbo da si očaran kako je lepo ispalo :eek::LOL:

ccccc...nešto nije u redu sa tobom u poslednje vreme, pa ovo ni meni nije lepo, a tebi se sviđa, nemoj da si smešan?! Joca te provalio, temperatura te baš sjebala :)

Ne znam, i meni je lepo, baš zato što pravi kontrast. Što se tiče min.ulja, tu baš ne mogu da te ispratim, sada misliš da pređem min.uljem, preko ovog laka, ili? Izvini, možda je glupo pitanje, ali ja nemam pojma o farbama i zaštitama.
nisam ispratio da je lakirano :D onda je to to (y) i meni se svidja prirodna boja udrveta u kombinaciji sa crnom :D

Users who are viewing this thread

Back