Dušek (podloga) za pucanje

Ledeni

Active member
Kao neko ko najviše puca u prirodi, na raznim terenima, podloga mi je dugo predstavljala problem. Pravi dušeci za pucanje su za moj standard preskupi (nema ih ispod 40-50$), pa sam improvizovao i napravio vrlo upotrebljivu podlogu od dušeka za jogu, koji se može kupiti za manje od 1.000 dinara. Dodao sam dve kopče skinute sa starih ribolovačkih čizama i napravio ručicu za nošenje (lepio sam pištoljem za plastiku i odlično drži), a sve se vidi na slikama. Podloga bi mogla da bude malko šira, ali kad se čovek malo stisne i ovako je sasvim okej.

Attachments

• d4.jpg
    d4.jpg
    1.9 MB · Views: 3,089
  • d3.jpg
    d3.jpg
    1.5 MB · Views: 3,089
  • d2.jpg
    d2.jpg
    671.8 KB · Views: 3,089
  • d1.jpg
    d1.jpg
    882 KB · Views: 3,089
  • d5.jpg
    d5.jpg
    1.5 MB · Views: 3,086
Takodje volim pucanje u prirodi , narocito iz lezeceg polozaja , pa sam i sam razmisljao o resenju podloge....
Na pamet mi je padala podloga za vrece za spavanje koja je solidne debljine, meka, lagana i cenom pristupacna , a uz to i udobna, mana je takodje sto nije bas siroka , ali bi sluzila svrsi ;)
Uz to , ima je u raznim debljinama/cenovnom rangu, za svaciji dzep.

Svaka cast Ledeni , o svemu mislis , a uz to i pises i delis sa ostalim kolegama !

Hvala tebi na entuzijazmu , podatices i ostale svojim iskustvom i pisanjem o ovom opustajucem hobiju :)

Pogledajte lidl ima ponudu podloga za kamp ove nedelje.

Ja se vama divim kad mozete da gadjate iz lezeceg stava.U nedelju sam prvi put gadjao tako i iskrivio sam se nacisto.E sad da li je samo stvar navike i prakse ili tehnike nemam pojma ali se nesto nisam nasao u lezecem stavu.Za mene je penzionerski, sto , stolica i udri :D

fritzns said:
Ja se vama divim kad mozete da gadjate iz lezeceg stava.U nedelju sam prvi put gadjao tako i iskrivio sam se nacisto.E sad da li je samo stvar navike i prakse ili tehnike nemam pojma ali se nesto nisam nasao u lezecem stavu.Za mene je penzionerski, sto , stolica i udri :D
Ja sa za istu poziciju,jer kada legnem na stomak isrivi mi se kičma :lol:

Michael said:
Ja sam uzeo staro babino cebe.

Ja kad su klinci prerasli, rasturio montažni krevetac (onaj za letovanje) i izvadio sklopivi tapacirani pod. Od dole je šper ploča a sa gornje strane je tapacirano. Udobno i pogodno za svaku podlogu. Sklopivo na veličinu A4 papira.

Gađao nekoliko puta iz ležećeg i više nikad. Vrat me boleo dva dana, kičma mi se iskrivila...Ja sam za varijantu hoklica, stočić i cepaj Miško :D

Users who are viewing this thread

Back