Eaglevision podesivi nosači

goxy

SELECTOR https://fieldtargetserbia.com/
https://eaglevisioncam.com/product/infinity-elevation-ajustable-scope-mount-fae-s50-30mm-ring-picatinny/
Stigli bukvalno za par dana.Maćeha carina bila naklona ovog puta.Deluju odlično i kvalitetno.Videcamo kako se ponasaju na terenu :D
Ove nosače sam poručio,jer nije bilo fx no limit pikatini nosača kod nas.Cena im ista(sa isporukom do nas),ali ovi za sada deluju zanimljivije.

goxy said:
https://eaglevisioncam.com/product/infinity-elevation-ajustable-scope-mount-fae-s50-30mm-ring-picatinny/
Stigli bukvalno za par dana.Maćeha carina bila naklona ovog puta.Deluju odlično i kvalitetno.Videcamo kako se ponasaju na terenu :D
Ove nosače sam poručio,jer nije bilo fx no limit pikatini nosača kod nas.Cena im ista(sa isporukom do nas),ali ovi za sada deluju zanimljivije.

Ti nosaci su predrka*i imao sam iste 😁

Pani said:
Zveki daj sliku da vidimo kako Eagle nosi Sightrona
Ako neće Zveki da pokaže ja ću samo da mi pošalje Sightrona. :lol:
Ja nisam od onih gadljivih na velika uveličanja :cool:

goxy said:
Evo jednog u nevinom stanju (pre montaže)
Ima li taj Eaglevision neku prednost u kvalitetu ili zavrsnoj obradi u odnosu na Sportsmatch?

Attachments

• IMG_0884x.JPG
    IMG_0884x.JPG
    531.8 KB · Views: 3,497
  • IMG_0885x.JPG
    IMG_0885x.JPG
    511.1 KB · Views: 3,497
sportex said:
goxy said:
Evo jednog u nevinom stanju (pre montaže)
Ima li taj Eaglevision neku prednost u kvalitetu ili zavrsnoj obradi u odnosu na Sportsmatch?
Iskren da budem nemam pojma.Sportsmatch lično nisam imao,a ove Eaglevision nisam još montirao.Na prvi pogled u odnosu na fx no limits deluju dosta kvalitetnije.Mislim da je Pani kompetentniji od mene da prosudi,jer ih koristi i u praksi.
20190501_185706-1305x979.jpg

Od FX nosaca svi deluju ozbiljnije.A u odnosu na sportsmatch ono na prvi pogled sta mu fali je dva srafa za stezanje na sinu , koliko vidim ovaj ima samo jedan.Govorim za jeftiniji model sportsmatch podesivog nosaca.To mu je mozda mali minus.A u odnosu na skuplji sportsmatch fali mu podesavanje po horizontali.
Prednost koju ima je veci ugao za podesavanje, ali to se resi priblizavanjem nosaca.Kvalitet izrade znam samo kakav je sportsmatch..vrhunski

Ovo je nosač za picatinny šinu,pa pretpostavljam da zato ima jedan šraf.Još nisam video nosače za tu vrstu šine sa dva šrafa.Inače koliko znam eaglevision je mala manufaktura iz engleske,a inače lik koji ju je započeo je turčin poreklom.
Za 71eur koliko su me izašli sa poštarinom i nije neki izbor nosača,a merkao sam i Sportsmatch Atp90.

Fx nosači nisu loši završavaju posao i bio sam zadovoljan sa njima
Eaglevision su širi masivniji i nekako djeluju urađeni sa više stila
Imaju dva šarafa za štelovanje podešavanja visine što mislim da je mnogo bolje od jednog ali je isto tako i malo komplikovanije za podešavanje
Imaju picatini na vrhu što mi se sviđa baš i mogućnost stavljanja picatini i sa strane samog nosača što je vrhunsko rešenje
Na kraju imaju jako kvalitetan šaraf koji ih pričvršćuje za šinu što je još jedna prednost po meni i sve u svemu ja sam skinuo fx i stavio eaglevision

evo
i naravno štavio sam novu ručku poklon od brata panija jer za moju šapu fx ova je bila mala

Attachments

• IMG_20190502_002803.jpg
    IMG_20190502_002803.jpg
    84.8 KB · Views: 3,418
  • IMG_20190502_002919.jpg
    IMG_20190502_002919.jpg
    94 KB · Views: 3,418
goxy said:
Ovo je nosač za picatinny šinu,pa pretpostavljam da zato ima jedan šraf.Još nisam video nosače za tu vrstu šine sa dva šrafa.Inače koliko znam eaglevision je mala manufaktura iz engleske,a inače lik koji ju je započeo je turčin poreklom.
Za 71eur koliko su me izašli sa poštarinom i nije neki izbor nosača,a merkao sam i Sportsmatch Atp90.

Tim nosačima je prava konkurencija Sportsmatch ATP72.
ATP90 je potpuno podesiv, ali komplikovan i osetljiv na slučajne udarce, bar po meni.

sportex said:
zvezdan said:
evo
i naravno štavio sam novu ručku poklon od brata panija jer za moju šapu fx ova je bila mala

Ovo sad stvarno izgleda prekrasno (i preopasno).

fala bato vjeruj dobrih 80 + Džula i dijabola u dijabolu na 60
jako sam zadovoljan i sad slobodno mogu da kažem ipak je impakt impakt ko to voli
ps
stavio sam ih tako jer moram imati stalno nosač side shota jer nikad neznaš kad će šta da iskrsne za dobar snimak.........

Taj sraf za sinu kad se stegne kljucem nema sanse da oblajzne ili da se mrdne, pravo jebacki nosaci 😁😁
Sledeca puska sa py sinom na nju ide i eagle vision obavezno 😁

Users who are viewing this thread

Back