Poslednji dan mog godisnjeg lepo iskoriscen.Posle jutrosnjeg izleta sa decom naslo se malopre vremena i za pucanje
.Moram da kazem da je Cometa ,,legla,,.Krenuo sam sa sport s dijabolama jer su najeftinije i najlakse ih mogu naci pa nije ni steta da se sa njima vezba.Iako su odlicne bar sto se Ekola tice.Ali da se vratim na Cometu.Legne neka grupa pa onda saranje pa opet legne i tako u krug.Primetim malo masti na ulazu u cev i ustvari mast izlazi iz rupice odakle izlazi vazduh.Ocistim prsnem malo ulja u komoru.Napominjem sasvim malo.Dva tri filcana cepa ispalim da se procisti cev i nastavim dalje.Malo dizelinga malo mirisa ulja klasicna springerica.Grupe se smanjuju.Juce sam prsnuo i malo ulja u okidacki mehanizam.Neverovatno ali se sad oseca jasno prvi stepen okidaca.Verovatno je i mehanizmu samom bilo masti.Vec sada je i odbravljivanje lako i zabravljivanje isto tako.Puska sama je tisa ali ono cemu sam se posebno obradovao je da sam sa nekoliko vrsta dijabola spakovao neke ,,grupe,,Probao razne hvatove ako se tako kaze i nasao ono sto joj odgovara.Na okidac se navikavam ali bice to sasvim ok.Vec sam uhvatio gde ,,hvata,,i kad okida i kako.Mogu da kazem da je ova Cometa zanimljiva.Najverovatnije je trebalo rasturiti komplet ocistiti i sve bi bilo mnogo lakse i brze.Jer se 90 % javljao dizeling zbog viska ove fabricke masti koja je ulazila u cev i samim tim dijabole nisu imale konstantan let.Bar moje misljenje.Nakon svega ovoga napravila je neke grupe jos nije to to jer sam se iskreno i umorio ali me je nesto odusevilo sto cu pokazati na slici ispod.I da Cometa je jaca od Ekola iako se vode kao da su iste brzine odnosno snage.To znam jer je izbusila drvenu kutiju koju sam stavio iza mete kao neki hvatac dijabola.Sa Ekolom se mozda neka zabije malo ali ova je izbusila.Mozda i gde je nova jos mada sam je postavio i kad je Ekol bio relativno nov
Prva slika vezbanje sa sport s dijabolama.Cetiri vrste sport s.Vidi se saranje po meti a vidi se i u kom trenutku je puska dobila ujednacenost tako da cu sve sport s ponoviti ponovo da vidim sada kako joj koja odgovara
Prva slika vezbanje sa sport s dijabolama.Cetiri vrste sport s.Vidi se saranje po meti a vidi se i u kom trenutku je puska dobila ujednacenost tako da cu sve sport s ponoviti ponovo da vidim sada kako joj koja odgovara