glale Well-known member Dec 31, 2022 #21 Vidi,komšija,ako je baš takva muka,dođeš do Monoštora i ja ti dam da se malo igraš s'mojim( :lol: mislim na FWB 300S).
Vidi,komšija,ako je baš takva muka,dođeš do Monoštora i ja ti dam da se malo igraš s'mojim( :lol: mislim na FWB 300S).
S Sombor Shooting New member Dec 31, 2022 #22 Ахаха, хвала на понуди одлично изгледа... Играм се понекад са онима у стрељачком клубу у Сомбору, ал нису моје и могу само понекад...
Ахаха, хвала на понуди одлично изгледа... Играм се понекад са онима у стрељачком клубу у Сомбору, ал нису моје и могу само понекад...
glale Well-known member Jan 2, 2023 #24 Do sada sam morao sám da predstavljam Monoštor na svim BR turnirima u državi. Nadam se da ćeš mi se pridružiti...
Do sada sam morao sám da predstavljam Monoštor na svim BR turnirima u državi. Nadam se da ćeš mi se pridružiti...
K Kustadin New member Jan 7, 2023 #25 Bas sam se nasmejao na pisipi. Iskreno, tako se i ja osecam trenutno... Nije da mi treba ali moram da imam i treba mi.
Bas sam se nasmejao na pisipi. Iskreno, tako se i ja osecam trenutno... Nije da mi treba ali moram da imam i treba mi.