Extreme Bench rest 2019

goxy

SELECTOR https://fieldtargetserbia.com/
https://hardairmagazine.com/news/the-winning-air-rifles-at-extreme-benchrest-2019/

Evo čisto da spomenemo i ovogodišnji EBR u Arizoni.
Po broju pušaka su peednjačili Fx I Daystate.

One gun chalenge
First – Daystate – Alan Scoles
Second – RussBear customized Jaeger – Nikolay Boldov
Third – Daystate – Bobby Corcorran

Extreme Benchrest
Pro Class:
First – RussBear customized Jaeger – Nikolay Boldov
Second – FX – Ken Hicks
Third – FX – Jason Barnes

Sportsmans Class:
First – Kalibr – Mike Bricker(Fx bobcat. 30 koliko znam)
Second – Daystate – Rob Ransom
Third – FX – Don Enox

Eto Impakt nije izdominirao iako ga je koristila ogromna većina takmičara. To bi se moglo reći i za Red wolf.

Jaeger je bilo tri komada i mislim da ovaj modifikovani je sveukupni pobednik EBR, ako se uzme u obzir broj komada i rezultati ostvareni na ovom EBR.

P. S. Da su naši manijaci učestvovali možda bi sve ovo drugačije izgledalo :cool:

Nešto se ne pominje streamline, čudno p: Šalu na stranu. Mislim da su sve te puške toliko modifikovane da su im ostala samo imena. Vreme je goxz da vadiš vizu i odeš sa priestom da im pokažeš kako se peče roštilj...

Kada bi ih nahranio roštiljem garant bih bio među prva tri :lol:(ako nema vegana među takmičarima)
Ne bi mogli da umire disanje i otkucaje srca. Mislim da bi pobednički skor bio maksimalno 150 poena bez x-eva.

Nahraniš ih da ih udari holesterolski šok i onda opušteno pobediš sa popom bez ikakvih modifikacija. Samo na znanje. :lol:

Sto kaze kircan sve je to modifikovano, iako kako FX vise nije generalni sponzor malo su popustili sa Impactom, prosla takmicenja su ljudima bukvalno davali/gurali puske samo da pucaju sa njima da se moze reci da je FX najbolji, a isto tako i Daystate svi pucali sa Red Wolfom... Glupost...

Meni je drago ovako da se to malo popravilo/unormalilo.

dosao je doktor iz Rusije prvi put na njihovo takmicenje i pokazao im kako se u stvari puca.

Kako sam pročitao posle 3 i po godine je dobio vizu da dodje na takmičenje.
Mada razumem radost svih rusofila ;)

Pratim ga već dugo, doduše zbog slagova :D . Baš me je obradovao. Svaka mu čast. Imam osećaj kao da je izdominirao neko naš.

ozbiljan benchrest strelac koji pre svega se radovao vetru a ovogodisnjem takmicenju sto govori o njegovim kvalifikacijama
vrhunski ustelovana puska i odlicno citanje vetra su doveli do prvog mesta.

Users who are viewing this thread

Back