Extreme Benchrest 2018

Samo se pitam da li je realno da jos nisu izbacili rezultate za 2018? Jedino sto sam uspeo da nadjem je da je pobednik Carl Antaya, a da je gadjao sa Brocock Bantam Sniper-om.

njupanjupa said:
Samo se pitam da li je realno da jos nisu izbacili rezultate za 2018? Jedino sto sam uspeo da nadjem je da je pobednik Carl Antaya, a da je gadjao sa Brocock Bantam Sniper-om.

U kalibru 5.5mm!!! ;)

Da se ispravim ,, Claudio Flores from Chile was the winner of the 2018 Extreme Benchrest Pro class.''.,, Not only that, but with overwhelming numbers of Daystate and FX airguns being shot in the final day of EBR2018, Claudio Flores won using a Brocock Bantam Sniper HR air rifle. But wait, there’s more! He used a .22 caliber gun, reversing the trend over several years of larger calibers winning the competition.''Izvor Hardair magazine.

S obzirom da bi se to takmicenje moglo nazvati Daystate vs. FX Extreme Benchrest a da ih je usio lik sa daleko jeftinijom puskom nekog treceg proizvodjaca ocekivano je da su se ucutili, a FX se hvali nekim medaljama kao One Gun itd...

12 komada Daystate Red Wolfa, 11 Impacta i 4 Crowna, samo tri druge puske (po jedan Brocock, RAW i Kral), znaci 10%, i pobijedi covjek sa Brocockom, to sve samo dokazuje da naravno nije sve do puske nego do poznavanja i citanja uslova...
I da znate da mi je neopisivo drago sto je tako, cestitke svim ucesnicima a posebno ovima koji su nesto osvojili... :)

goxy said:
Koliko znam Daystate je kupio Brockok?!?

Tako je. Ali je Gile na airgun gear show rekao da je Brocock Bantam ,,radni konj" i da se od njega ne mogu ocekivati performanse skupljih pusaka.

zvezdan said:
ma imao čovjek malo više sreće taj dan........................................

Pa ti si onda mnooogo srecan covek! :D
Salu na stranu veliki podvig pored svih tih kalibara i brendova!Mada bi i tebe mogli videti tamo sledece godine.Ja imam jos dosta tona olova da ispalim da dostignem taj nivo. :lol:

goxy said:
zvezdan said:
ma imao čovjek malo više sreće taj dan........................................

Pa ti si onda mnooogo srecan covek! :D
Salu na stranu veliki podvig pored svih tih kalibara i brendova!Mada bi i tebe mogli videti tamo sledece godine.Ja imam jos dosta tona olova da ispalim da dostignem taj nivo. :lol:

u hali sa 2 džeka prije pucanja ne priznajem ga nikome :D :D :D
a želja mi je da odje to napravimo ali u mini varijanti njihovog

SMD said:
S obzirom da bi se to takmicenje moglo nazvati Daystate vs. FX Extreme Benchrest a da ih je usio lik sa daleko jeftinijom puskom nekog treceg proizvodjaca ocekivano je da su se ucutili, a FX se hvali nekim medaljama kao One Gun itd...

12 komada Daystate Red Wolfa, 11 Impacta i 4 Crowna, samo tri druge puske (po jedan Brocock, RAW i Kral), znaci 10%, i pobijedi covjek sa Brocockom, to sve samo dokazuje da naravno nije sve do puske nego do poznavanja i citanja uslova...
I da znate da mi je neopisivo drago sto je tako, cestitke svim ucesnicima a posebno ovima koji su nesto osvojili... :)

Nema razloga da se čudimo izloženim puškama na sajmu... Prvi EBR su bili amaterska takmičenje u pucanju, mesto za promociju sporta i novih mogućnosti... Ovo sad je sajam na kom bogati proizvođači plaćaju poznate likove umesto tezgi... Ovi sa RAW i Kral su ili nepoznati pa samim tim nezanimljivi ili kao Claudio Flores imaju toliko novca da ne mogu biti kupljeni...

Ebr znači puno za promociju sporta ali puno više za promociju proizvođača (voljnih da plate). Profesionalni strelci se ne pojavljuju na EBR, niti je ebr ubrojan u priznata takmičenja https://www.usairriflebenchrest.com/.

Fascinantno mi je samo kako im je 3 dana trebalo da objave rezultate i koriscene puske i to kako ni jedan od poznatih youtube-ra ne pravi analizu i opis digadjaja kao prethodnih godina. Mozda gresim.

Users who are viewing this thread

Back