Falcon T50i

Evo da posle više meseci stavim tačku po pitanju upotrebljivosti ove optike za FT.
Ovaj model se popeo i na postolje Evropskog prvenstva u FT ,takođe par mojih prijatelja i poznanika ga koristi ,a pojedini upražnjavaju FT disciplinu godinama i ozbiljni su strelci sa povelikim iskustvom po pitanju optika za FT.Naravno sada je upitno koliko su naši stručnjaci koji su delili svoje stručno mišljenje o ovoj optici kod našeg auditorijuma iskusni u FT i koliko su optika za FT koristili da bi mogli izneti adekvatno mišljenje koje se daleko kosi sa utiscima ljudi koji pucaju FT takmičenje barem 2 puta mesečno.
I epilog je takav da ono što sam napisao na samom početku ovog topika je na kraju tačno.
Sumirano da su klikovi tačni i ponovljivi i da je ova optika sasvim upotrebljiva za FT posebno kada u obzir uzmemo cenu.
Sportski pozdrav!

Mogu vam reci ljudi ja sam zadovoljan sa izmenama i poboljsanjima na ovom novom "plus" modelu:
f26b42764fc1802b1493b97d7367cd73.jpg

bdcd15de981f67fdb8b56c7cc642f2ff.jpg

d75026ae7b921618a02d9be5d16bb0f4.jpg

SM Spring-meister

Pri dolaksu ka maksimalnom uvecanju nema vise onog zamračivanja slike kao sto je bilo na prethodnom modelu. "Eyebox" je nekako veci i lakse oko stekne sliku, tureti su meni super i svidja mi se sto je turet za R/L zasticen. Metalni poklopci su mi ekstra dodatak i generalno cela optika mi izgleda kao unapredjenje prethodnog modela. Tek sam je danas uzeo tako da nisam uspeo detaljno da je testiram, ali dobro obecava. Po svemu vidjenom optika vredi

SM Spring-meister

Users who are viewing this thread

Back