Field target Trofej Šumadija

Bull

Administrator
Staff member
Drugari i ljubitelji field targeta obavestavam vas da ce SSU FT Šumadija organizovati takmicenje u field targetu.
Takmicenje ce se odrzati 3. i 4. oktobra na lokaciji etno sela Malo Krčmare u okolini Kragujevca.
Kotizacija sa ukljucenim smestajem je 40e odnosno 30e bez smestaja.
Hrana nije ukljucena u cenu ali verovatno ce se organizovati neka klopa u subotu posle pucanja.

Za sve informacije oko rezervacija i prijavljivanja javite se IvanWan-u

Kontak telefon 0691692867 ili na e-mail adresu ftsumadija@gmail.com

Attachments

• IMG-fa9b905c5c9dd2e665bf08aa5db6dbea-V.jpg
    IMG-fa9b905c5c9dd2e665bf08aa5db6dbea-V.jpg
    231.6 KB · Views: 18
Field Target me je definitivno zaludeo!

Nažalost, uspeo sam da budem prisutan samo jedan dan ovog takmičarskog vikenda u Šumadiji, ali i to je bilo sasvim dovoljno da kući odem pun fenomenalnih utisaka.

Moram priznati da me je Field Target definitivno zaludeo i da polako postaje jedna od mojih omiljenih disciplina. Svaki izlazak na stazu donese nešto novo, drugačije mete, distance, uglove, vetar i situacije u kojima moraš dobro da razmisliš pre nego što povučeš obarač.

Poseban je osećaj kada na brdu, pod nezgodnim uglom, na 47 metara oboriš metu sa kill zonom tek malo većom od čepa. Upravo takvi pogoci i izazovi čine ovu disciplinu toliko zanimljivom.

Walther LG400 Anatomic FT je ponovo bio na visini zadatka, a ja sam iz takmičenja u takmičenje sve zadovoljniji i sve više uživam u ovoj disciplini.

Drago mi je što se ovakva takmičenja održavaju i iskreno se radujem daljem širenju i popularizaciji Field Targeta u Srbiji. Mislim da ova disciplina kod nas ima mnogo prostora da raste i privuče još ljudi.

Attachments

• IMG_9350.jpeg
    IMG_9350.jpeg
    419.9 KB · Views: 20
  • IMG_9349.jpeg
    IMG_9349.jpeg
    409.6 KB · Views: 20
  • IMG_9351.jpeg
    IMG_9351.jpeg
    418.4 KB · Views: 20
  • IMG_9352.jpeg
    IMG_9352.jpeg