SteffAirguns
Well-known member
Postovan i uvazene kolege. Potrebna su mi vasa misljenja i iskustva kao i predlozi. Elem kolega @Fritz i ja smo diskutovali o optici koja bi zadovoljila moje potrebe :
- Da bude pogodna za springerice jer ce se saltati sa HW77 4.5mm 7.5j i HW97Kt 5.5mm 16j. Znaci nikakve magnum springerice jer 97ica sa Jsb express ide 174ms i to dodje na nekih 13-14j.
- Zoom retko kad koristim ( skoro nikada ) tako da fix zoom samo da je preko 9 bi cak i preferirao, ali ni sa zoom-om ne smeta.
- Po mogucstvu da ima side paralax podesvanje.
- Da je koncania osvetljena.
- Da ima Mil-dot koncanicu il isto pribliznija ovoj sto ima Optisan Evx 10x44.
- Pucam max 50m
- Razmatrao bi i polovnu i novu optiku oko 300€
- Da li mislite da je Optisan EVX 10x44 za sve to sto meni treba dobar izbor? I da li mozda znate za nesto bolje za te pare ili mozda malo manje.
Hvala puno na pomoci drage kolege i nadam se da nije problem sto sam otvorio jos jednu temu umesto pisao u drugoj vec otvorenoj
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Da bude pogodna za springerice jer ce se saltati sa HW77 4.5mm 7.5j i HW97Kt 5.5mm 16j. Znaci nikakve magnum springerice jer 97ica sa Jsb express ide 174ms i to dodje na nekih 13-14j.
- Zoom retko kad koristim ( skoro nikada ) tako da fix zoom samo da je preko 9 bi cak i preferirao, ali ni sa zoom-om ne smeta.
- Po mogucstvu da ima side paralax podesvanje.
- Da je koncania osvetljena.
- Da ima Mil-dot koncanicu il isto pribliznija ovoj sto ima Optisan Evx 10x44.
- Pucam max 50m
- Razmatrao bi i polovnu i novu optiku oko 300€
- Da li mislite da je Optisan EVX 10x44 za sve to sto meni treba dobar izbor? I da li mozda znate za nesto bolje za te pare ili mozda malo manje.
Hvala puno na pomoci drage kolege i nadam se da nije problem sto sam otvorio jos jednu temu umesto pisao u drugoj vec otvorenoj

Sent from my iPhone using Tapatalk