FT 2014

Bull

Administrator
Staff member
Drugari ajde da napravimo jedan ozbiljan dogovor ovde na forumu i da napravimo jedno FT takmicenje da se svi zalozimo i organizujemo i konacno okupimo na nekom mestu.
Takmicenje nemoze da bude vrhunsko kao i nasa organizacija ali ako se stvarno potrudimo mozemo da organizujemo zavidno amatersko takmicenje. Siguran sam da ce biti mnooooogoooo dobro zezanje a mozemo i jeftino da prodjemo ako se dobro organizujemo.
Na kraju krajeva upoznacemo se druziti napraviti dobru klopu i popiti po koju!

Ajde, dajte mesto, vreme, ko će da organizuje... Ne mora biti takmičenje, jer ću vas svejedno izuti iz patika, ali ono tipa roštilj, pragnje... :lol: :lol:

Mora,mora biti takmicenje ja nisam bas takmicarskog duha ali kada cujem ovakve prozivke spreman sam za megdan! :D
Ajde polako predlozi ako ima ko ja cu se izjasniti kada se malo raspitam ali bih svakako voleo da cujem makar predlog za krkanje :lol: :lol:

predlog se usvaja vecinom glasova :D

mogli bi da pravimo organizaciju pocetkom aprila, da nam bude lepo vreme. i treba da bude nedelja da bi sto vise ljudi moglo da dodje.

dajte predlog gde da se skupljamo

Bio juce na strelisutu i razgovarao sam sa gazdom i pitao sam ga da li bi dozvolio da se kod njega odrzi neko manje taknicenje.
On je rekao da moze ali jedino da svi koji dodju na streliste moraju obavezno poneti oruzne listove jer u svakom trenutku na strelistu ima neko od policije....

bullpup to je, bez obzira na mesto, potreban uslov. U suprotnom rizikujemo mnogo, još da nas i za organizovani kriminal optuže...bili bi zgodni za propagandni primer.
Ne možemo nestati ni u nekoj андрграунд varijanti, uvek postoji mogućnost da neki zlojeb prijavi itd

http://jokideo.com/wp-content/uploads/2012/03/523265_287603954646987_126894987384552_662268_1648735321_n.jpg

Ja sam za al samo recite kad,gde i u koliko sati ?
p.s ja necu da se takmicim ja cu da "obrcem"
http://i256.photobucket.com/albums/hh161/siscanin/pecenica.jpg
:lol:

Nebitno je dal imate puske ili ne, bitno je da se skupimo. I naravno oni koji dolaze a imaju obavezno da ponesu dokumentaciju, da ne najebemo svi komplet. I za transport obratite paznju kako ih pakujete i nosite, ispostujte regulative. Opet da ne bi bili primer.

Ja trenutno nemam sta da predlozim.
Nemam selo da bi mogli da pucamo ili neko drugo mesto. Mozda mi uskoro sine neka ideja :lol:

kada ste išli kod susjeda, jesu oni organizirali na strelištu , ili neka nezvanična varijanta?
Koliko uopšte treba love dati strelištu u nekoj našoj organizaciji?

jednom prililkom je bilo streliste, drugi put ne. kod njih je to drugacije koncipirano zakonski.
a pare, pa kolko se pogodimo

Pare nisu problem,para nema :D
Sve zavisi gde se dolazi koliko bi strelaca bilo....
Mada sve je stva dogovora.
Kada sam ja pregovarao nisam ni stigao do pitanja cene hahhahaha

Pozdrav svima ,

podrzavam ideju da se skupite i napravite jedan svoj FT i da se jebeno zabavite.

Posto je stiglo proljece i lijepo vrijeme, u Hrvatskoj ce se poceti pomalo organizirati FT turniri.
Na svaki ste vise nego dobrodosli i mislim da bi prvo natjecanje trebalo biti negdje na granici Hrvatske i Slovenije, tocnije kod Zumberka.
Sve obavijesti ce biti na hrvatskom FT forumu (http://www.field-target-croatia.com/forum/index.php)

Ajkula, hvala ti na pozivu. Biće nam drago da učestvujemo ukoliko se budemo dogovorili da dođemo grupno jer ipak je put do tamo veliki. Kada se kod nas bude promenio zakon o oružju, onda eto i vas kod nas ;)

Users who are viewing this thread

Back