FT Bulgaria Open 2024

goxy

SELECTOR https://fieldtargetserbia.com/
Evo ako ima interesenata početkom oktobra naši prijatelji iz Bugarske organizuju takmičenje u formatu kako se organizuje svetsko ili evropsko prvenstvo.Ko želi da se oproba na terenu gde je bilo održano evropsko prošle godine dobrodošao je.
Sve informacije o možete naći na sledećem linku:

Smeštaj možete rezervisti u ovom hotelu:

Za sada znam da već ide 6 strelaca iz Srbije i da neki idu i sa svojim porodicama.

Sada već ima sedam. :D
Inače, za one koji bi išli, moram reći da smo bili zaista vrhunski primljeni i tretirani bukvalno kao rod rođeni. Hotel je odličan i čist, hrana odlična i jeftina, pića i kafa takođe jeftini, u bazenu je topla banjska voda, a hotel ima i spa centar. Sobe uredne i čiste, pogled sa terase prelep. Ako bude dovoljno toplo kao prošle godine, radiće i otvoreni bazen.
Koliko znam, mesta ima još, ali treba rezervisati što pre, jer je interesovanje iz Evrope prilično i biće uskoro skoro sve popunjeno, iako je turnir u oktobru.
Kao što reče Goxy, neki od nas dolaze i sa porodicama, pa će druženje i uživanje svakako biti na nivou.

Желим само да кажем да је Опен, за разлику од европског, много боља конкуренција, јер људи не долазе због награда, већ због друштвеног контакта. У част организатора могу да кажем да бих урадио 1000 опен-уп-а са пријатељима колико и још један европски где немам времена да попијем пиво и видим и разговарам са другима. Стаза је на истом нивоу, само су вечери много боље 😉
Google translate...

Još par meseci do odličnog takmičenja.
Na ovo takmičenje su svi dobrodošli do popune kapaciteta.Savršen teren da vidimo koliki su naši dometi u FT.

Završen je ovogodišnji FT Bulgaria Open sa kog nosimo dosta lepih uspomena kao učesnici.Naravno na ovakvim dešavanjima se učvršćuju stara prijateljstva i stiču nova i sa moje tačke gledišta još jedno predivno iskustvo sa još naučenih stvari o ovom divnom sportu.
Naravno detaljniji izveštaj možete pročitati na sajtu **********

Last edited by a moderator:

Users who are viewing this thread

Back