FT / HFT Skup - takmičenje - trening - uvodni kurs

Gosti ne placaju kotizaciju. Goksi placa pivo, tako da ti euri ne trebaju.. Samo puska i krema za suncanje…

Ja bih predlozio jos jednu stvar , koja mi se cini da ce biti korisna. Ko ima neku stolicu na rasklapanje, neka je slobodno ponese.
Posto je vatrena linija relativno kratka, ispod nadstresnice, i linije ce biti jedna do druge, tako da iza strelaca koji pucaju, sede na stolicama njihovi parovi koji cekaju svoj red.

Zamoljen sam od strane organizatora, da zamolim sve takmicare koji su se prijavili za ovo takmicenje u nedelju,da obavezno ponesu jastuce za sedeci stav. Dozvoljene dimenzije su 45x45, visina 15cm. Moze i manje, ali vece ne bi trebalo,jer nije po pravilima sluzbe. To je iz razloga sto kod eventualne drugarske pozajmice medju takmicarima,moze doci do zastoja u promenama linija gadjanja,dakle da ne bi bilo nepotrebne guzve i da bi se ispostovala satnica. Zahvaljem, sportski pozdrav...

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Jastuk za sedenje može biti i preko 150mm,ali mora proći kada je poravnat kroz tzv. kalup od 2 daske čiji je razmak 150mm...Da ne bi pametovao evo i navoda iz pravilnika:
,,1.6 Seating. The maximum height for any form of seating is 150 mm (6") when flattened between 2 boards. The seat may only be used as an aid in sitting or kneeling shots."

Khm, khm... jastuk nemam al računam da mi je pozadina dovoljno tapacirana da preteknem sutra. Nego imam veći problem, upravo sam ukapirao da nisam poneo dijabole jutros, a već stigo do Kovačice 😅

Bice nas desetak sa jastucima, jednom paru je dovoljan jedan jastuk. Nemoj oko toga da brinete. Boki, ima dijabola, samo napisi koje ti trebaju…

Takmicenje je proteklo bezbedno u dobrom raspolozenju. Hvala svima napozitivnoj energiji i trudu. Nadamo se sledecem susretu uskoro. Ja zbog obaveza ne znam da li cu stici da napisem izvestaj veceras, ali sam siguran da ce Joca dati neki svoj sud.

Users who are viewing this thread

Back