FT takmičenje

Ovako neće biti nikad :lol:
Ali mi se možemo potruditi da bude barem 50% od toga. Bitno je da skupimo ekipu ovde na forumu, a polako se skupljaju. Jer, bez ljudi nema takmičenja.

Mogli bi neko takmcenje da organizujemo.
Ako neko ima teren ja imam papirne mete, pa da bijemo od 5 do 50 metara.
Onako amaterski, bitno je druzenje. :mrgreen:

Nije fora da pucamo papirne mete :) nego u veverice i sl.treba videti sa ovima iz lovac agp i canona dal bi donirali neku. I treba da osnujemo savez :)

Ja putujem po celoj Srbiji sa compound lovackim lukom i stelom na razna takmicenja.
90% strelicara nema papire za oruzje sa tetivom i niko nema nikakvih problema.
Taj luk moze da ubije slona tako da ne verujem da bi bilo problema sa vazdusnim puskama, mozda gresim :?:

Oružje sa tetivama spada u istu kategoriju oružja kao i vazdušno, i sva je sreća da nisi naleteo na nekog plavca koji bi to primetio.

Veruj mi da nema nikakvih problema. Dovoljno je da si clan kluba.
Ja sa maskiranom torbom idem u tc usce, sad su presli u delta sity
i treniram tamo. Ima preko 30 clanova i niko nema papire.
Doduse strelicarstvo je prilicno organizovano, imamo savez,
razne turnire, drzavna prvenstva. Cak sam putovao i u inostranstvo
sa klubom i samo sam prijavio luk na izlazu.

Što samo govori da je ovo banana od države i da ni panduri ništa ne znaju. Realno, svaki taj luk je smrtonosniji od bilo koje VP jedno hiljadu puta. Još i savez ima pa nikom ništa... Nemoj da me shvatiš pogrešno, nije meni cilj da oni vas njakaju, nego mi smeta što institucije ne funkcionišu a profunkcionisaće tako što će nekog od nas uhvatiti sa VP u šumi kako gađamo konzervu, poslati na sud i oduzeti oružje i pare za kaznu. Zato i ne smem da izađem napolje, kakav sam baksuz. Mislim ja sam je na biciklu nosio u SUP da je registrujem, niko me nije ni pogledao a nosim po ulici pušku u futroli, metar ipo.
Ljudi se generalno više uspaniče ako vide tandžaru neku takvu, nego luk i strelu pa većina i ne misli da su luk i strela obrađeni u zakonu.

Users who are viewing this thread

Back