FT turnir Rakovac, avgust 2023.

Joca

Administrator
Staff member
Dragi prijatelji,

zamoljen sam u ime organizatora, da najavim drugi po redu Field Target turnir, koji će se održati 20. avgusta (nedelja), na stelištu Rakovac.

viber_slika_2023-07-28_18-11-45-208.jpg

Rakovac je članovima foruma već poznat, jer smo se tamo često okupljali na BR skupovima, ali sada ćemo se oprobati u Field Targetu. Ovoga puta mete neće biti postavljene samo na ravnom, već će biti i i kosih hitaca, gore-dole, tek da bude još zanimljivije i neizvesnije.

viber_slika_2023-07-28_18-11-45-688.jpg
viber_slika_2023-07-28_18-11-45-400.jpg

Okupljanje je zakazano za 08.30h, upucavanje pušaka počinje u 09.00h, a takmičenje u 10.00h
Pucaće se, kao i na Arizoni, dva kruga, ali ovoga puta neće biti ručka između krugova, već je predviđen zajednički ručak na kraju takmičenja.
Kotizacija za takmičenje iznosi 1200 dinara, dok će cena ručka biti poznata uskoro, ali će biti svakako popularna.
Ko nije do sada dolazio evo i LOKACIJE strelišta.
Toliko za početak, organizatori će dalje objavljivati sve ostale detalje kako budu poznati. Spremajte puške, vežbajte, pa se vidimo 20. avgusta.

Last edited:
U sklopu strelista postoji natkriveni prostor u hladovini sa stolovima i klupama za posmatrace, pratioce, mobilni toalet a pre ulaska na samo streliste postoji veliki parking.
Procedura je sledeca:
Autom se dodje do samog strelista, oprema i puske se ostave na za to predvidjeno mesto i auto se vrati na parking (nije daleko)
Puske se ne diraju i ne uzimaju do momenta kada pocne upucavanje i hroniranje.

Vlasnici strelista ce obezbediti hladne napitke, kafu po popularnim cenama.
Na samo takmicenje su svi dobrodosli bez obzira na kvalitet i vrstu opreme.
Bice kao i prosli put podeljene kategorije, 16J i ispod 16J.
Preporuka je da se ponese neka zastita od komaraca.

Za sada toliko, dalje informacije ce biti objavljivane

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Za prijave se obratiti kolegi Fritz Ns ili meni porukom ovde na forumu ili na telefon.

Radim na formi za prijavu a link ce ce biti dostupan ovde i kojekude jos
Inace evo kakve ce biti cene
kotizacija 1200 din
Pivo 120 (za posmatrace i pratioce a takmicari tek kada zavrse mogu na pipu osim Sekretara AGS kome mogu svi da kupe pivo)
Sok 100
voda 60
Kafa 50
Klopa 500

Klopa se u blizini u kafance kada zavrsimo i cena klope je gore navedena dok ce cena pica biti po redovnim cenama , seoskim kafanskim

Last edited by a moderator:
Radim na formi za prijavu a link ce ce biti dostupan ovde i kojekude jos
emoji3.png

Inace evo kakve ce biti cene
kotizacija 1200 din
Pivo 120 (za posmatrace i pratioce a takmicari tek kada zavrse mogu na pipu osim Sekretara AGS kome mogu svi da kupe pivo)
Sok 100
voda 60
Kafa 50
Klopa 500

Klopa se u blizini u kafance kada zavrsimo i cena klope je gore navedena dok ce cena pica biti po redovnim cenama , seoskim kafanskim
emoji3.png

Izvestaj o prijavljenim takmicarima cu dobijati jednom dnevno pa cu tako i objavljivati

Prijavio sam Tiha i mene kod sekretara.Da li je potrebno ponovo se prijavljivati putem ovog linka?

Ko zeli i moze taj neka dodje, dobrodosli su svi..koga ne zanima, pa jbg..prezivecemo nekako

Prijavljeni takmicari

1. Miodrag Jankov
  2. Mladen Jordanov
  3. Dejan Ruzic
  4. Srbislav Stevanović
  5. Žolt Postoš
  6. Miljan Djordjevic
  7. Svetozar Kirćanski
  8. Čaba Konja
  9. Boris kirćanski
  10. Sandro Luci
  11. Goran Lalošević
  12. Vladimir Tasković
  13. Dejan Pavlović
  14. Horvat Dragan
  15. Duško Trifunjagić
  16. Dejan Zoric
  17. Nenad Ugodin
  18. PERA "ZIZA" OBRADOVIC

Last edited by a moderator:
Pošto se ovo takmičenje reklamira po svim grupama na FB i slično, samo želim da razjasnim da AGS stoji iza cele organizacije. Ceo projekat su izneli entuzijasti poput Joce, Frica, Sandra, Srbe, Laneta, Csabe... Sada nam je plan da probamo što više da promovišemo sport. Najveći deo učesnika je sa ovog foruma a to nikako ne znači da nisu dobrodošli ljudi koji nisu članovi ovog foruma. Ovaj sport je u samom začetku kod nas i cilja nam je da se što više ljudi upozna sa sportom, pravilima na bezbedan način. Svi su dobrodošli, bez obzira na godine, cenovni rang opreme (od peruna sa hawke do preskupih andramolja), naciju i slično. Bitan je sportski duh, želja i pozitivnost.
U ime kolektiva a i svoje licno
Sportski pozdrav
Zdrao

Last edited:

Users who are viewing this thread

Back