FUDBAL

Ja uvek navijam za sve slovene na sampionatima , a za koga ja navijam mrko im se pise, prvo rusi, pa hrvati pa makedonci i sad ukrajina.
tako su mi ugasili i u proleter u zrenjaninu..
jedino brat seba odoleva mom navijanju

wooyadeen said:
Glock17 said:
Bata @Joco.
Ovo je sramota šta nam rade, evo sad gledam račun za MTS, plaćam ga bezmalo pa 6.000,-dinara i da ja za te pare ne mogu gledati ono što najnormalnije gleda cela Evropa. SRAMOTA!

Kolega Glock17, zamolio bih Vas da mi pomognete da razumem. Plaćate paket TV pretplate 6000 dinara i nemate odgovarajući program za koji ste platili? To nije sramota nego kliminal. Ja bi ih tužio ili promenio provajdera.

Joca said:
Ja razumem da neki sportski događaj prenosi onaj ko najviše plati, ali ovde se radi o događajima od opšteg značaja,

Meni nije jasno kako fudbal može da bude od opšteg značaja. To je ipak cirkuska veština (žongliranja loptom) u kojoj je sve prenaduvano, tu se i mafija i politika otima o pare, na stadionima se regrutuju i kriminalci i tu se dešava sve najgore.

Ja da se pitam uveo bih moratorijum 100godina na fudbal.
Sa ovim moratorijumom moram da se slozim, posebno kod nas i da lepo pare koje drzava daje za te neuke sminkere,podeli svim drugim sportovima.

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

:D Eeee,to, bata @Mane sam davno rekao.U ovoj drzavi fudbal treba zakonom zabraniti a te pare podeliti ostalim sportovima

Iskreno, ni ne pratim domaći fudbal i slažem se sa većinom što ste napisali da je leglo i izvor mnogih negativnih stvari i zaista ste u pravu kad kažete da su zbog fudbala mnogi sportovi nepravedno zapostavljeni.
Ali, volim da gledam fudbal gde se takmiče reprezentacije, a to su SP i EP, još ako Orlovi ne igraju tim bolje i ko mi to uskraćuje postaje moj neprijatelj...
Menjam TV operatera to je definitivno, neću da razmišljam sledeće godine dal' ću da dođem opet u istu situaciju kad bude prenos SP. Tačka.

urpavo to sto kaze glock
bolje je kad ne igramoi, nerviram se, vristim, kad smo izjednacili protiv slovenije pre 20 godina na 3-3 klizao sam na kolenima po dnevnoj sobi i odrao kolena, da ne pricam o alkoholizmu i ostalim negativnim stvarima
ovako gledam fudbal fucka mis e ko ce pobediti, samo da su sloveni

Ja najviše gledam i pratim sportove koji su kod nas totalno zapostavljeni. Biatlon mi je sport broj 1 i pratim ga decenijama, a za njim golf. Volim da gledam i vrhunski fudbal, kao i skoro sva takmičenja na olimpijadama.

kircan said:
urpavo to sto kaze glock
bolje je kad ne igramoi, nerviram se, vristim, kad smo izjednacili protiv slovenije pre 20 godina na 3-3 klizao sam na kolenima po dnevnoj sobi i odrao kolena, da ne pricam o alkoholizmu i ostalim negativnim stvarima
ovako gledam fudbal fucka mis e ko ce pobediti, samo da su sloveni

Ispricaj nam sekretaru sta je bilo kad je Mija pogodio precku 🤣🤣🤣🤣🤣

Ne pratim fudbal i apsolutno me ne zanima, ali evo, ako nista drugo, ko ima neki smart ili android tv, mozete da instalirate (na telefone) Rokkr aplikaciju, u URL unesete huhu.to ili oha.to, u Live TV imate "Balkans" plejlistu, pustite neki kanal koji prenosi i share na TV...

Neki dan u jutarnjem programu, da ne poveruješ šta plaćamo da gledamo, a EP u fudbalu ni jedne jedine utakmice na "Javnom Servisu". 🤬

Ahahhaha, ko ga sisa kad gleda tv. Bolje da gleda you tube i najnoviju pesmu od Breskvice sto je izbacila.

Users who are viewing this thread

Back